Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Balik kampung~!

with 3 comments

Salam,

KL-A.Star .. perjalanan sepatutnya 4jam setengah termasuk rehat jap bersama kit kat .. sudah biasa aku buat..

Tapi aku pelik la cuti sekolah tahun ni. Gila ramai gila yang balik kampung. Kenduri punye la banyak. Hari ni isnin pun ada kenduri. Huhu, kawan2 kalau ujung minggu pun belum tentu aku dapat hadir kenduri kawen. Apa tah lagi bukan ujung minggu. Kompem la aku tak pi kalau tarak cuti.

Gembira aku si Naili rumet aku kat uia kawen. Ahaha, naili2, tak sangka ang kawen tahun ni. :p .. Kepada pak din (nasruddin ahmad). Tahniah atas kelahiran baby boy anda yang bernama Naufal bin Nasruddin .. mmg aku dan semua geng2 akan panggil ope jr. kat dia. Ahaaha, tak jumpa nama len ka pak din? nama rumet gak hang buh..

Semalam perjalanan jem. Dem seh, abg aku dah top up touch n go.. tetapi tertera kat electronik board tol tu “KAD TIDAK SAH~!”. Ape jadah ntah. Dah top up rm100 pun tak leh terima lagi. Nak gak suh aku join pesta lampu merah tengah2 malam ni. Sampai Subang kul 4.30 pagi. 6 jam.. yes .. best gila..

Aku rasa, semua tunggu lepas kul 12 sebab nak dapat diskaun tol la. Ahaha. Apa pun Proton Persona mmg best. 160kmh with full load bonnet and 4 adult person tanpa melayang. Conering ngan jalan tak rata. Full mark gila INFLUENZA (“babi”) arr handling proton. Wonder EXORA, paultan nye prototype test cakap handling best with full load adult. Ahaha. Anyone with EXORA? nak test.. :p

K lah, dah sampai opis ni, kena buat keje la.. tak leh ngelat.. ahaha..

p/s: Kepada semua nak kuah rojak mak bee, sila bagitau aku atau isteri ku ya. Blurp~~! (sendawa bau deghian)

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

June 8, 2009 at 1:36 am

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. uiks!

    nk lawan sendawa aku ke???

    Call me -fa-

    June 8, 2009 at 12:31 pm

  2. haha .. lawan ngan ana .. pening pala dia sendawa .. wakakaka~!!

    M@YaZ

    June 8, 2009 at 1:31 pm

  3. mcm2..haha

    ~~Noli

    June 9, 2009 at 11:43 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: