Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Busan setelah habis training~!

with one comment

Salam,

Aha, aku dah habis training on the system. Start bulan Jun ni keja bebetul nye test akan berjalan. So from now on mmg takde keje. Practice je..

Tapi masalah nye, takde pc. So rasa macam dok saja ja. Teruk dari dok saja kat gdc. Sebab ketiadaan pc. Nasib baik ada celcom bb with nokia e71. Leh la survive gak idup kat sini.

Aha, tadi bekas rakan sekerja aku cakap aku dapat offer dari kompeni bawah agensi kerajaan. Dalam seminggu dua ni dapat la offer latter tu. Adakah aku akan resign? Jawapannya tunggu offer latter la kan. Haha.. Dapat 50% kalu, sape tak nak berenti keje. Wakaka..

Dah2, aku tak tau nak merepek apa dah.

Regards,
TeMMon~!

Written by aizat84

May 21, 2009 at 7:21 am

Posted in Leisure, Life, Test Engineer

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. wahh gomen..benti je keje..ssh2 je pk..hehe

    ~~Noli

    May 21, 2009 at 10:58 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: