Life & Leisure

Steps of life to be remembered

End-Three Boosunk~!

leave a comment »

Salam,

(baca subject sebagai entri busan)

Sejak dua menjak ni aku selalu pikir zaman aku muda/study. Dan semangat tu membara sejak dua menjak ni. Bukan semangat study. Tapi gaya hidup tu. Aku sangat rindukan. Mane tak nye, simple life, easy life, study dan cari keje part time.

Haha. Heaven duduk kat uni ni bile ko jadi seorang technical person for IT. Sebab ko leh cari makan ngan komputer. Buang virus, beli lappy baru untuk org, buat pc baru untuk orang, format PC, selamatkan PC, upgrade PC dan macam2 lagi. Paling best, format. Senang cite. Susah nak buang2 virus ni. Haha. RM50 max charge. Tapi akibat persaingan, selalunya RM20-RM30 je. Yang best client semua tak minta kurang. Derang just cakap “tolong la, buat la macammana pun, janji doc semua selamat”. Seronok. Sebab min 3 PC seminggu senang2 je leh dapat. Betapa kaya nya aku kat uni dulu.

Sekarang? Hidup totally different. Tambah2 dah kawen..

seronok kan berangan benda yang sudah berlaku..

regards,
TeMMon~

Written by aizat84

May 7, 2009 at 1:13 pm

Posted in Business, Kahwin, Leisure, Life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: