Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Mari bergelak bersama aku

with 4 comments

Salam,

Ahah, lama aku tak gelak sampai menangis-nangis, dem la. Apapun, korang tgk utube ni. Aku rasa ramai kenal, lisa pun dah penat sentuh pasal mamat ni dulu. Youtube first ni korang focus kat minit ke 6:00. Pastu tgh bebetul muka mamat tu.

Ahah, dah kenal kah? Tak kenal ek. click sini, lisa dah explen lebih lanjut.

OK, now tgk mamat ni plak, Anas Tahir, adik si Faizal Tahir, dulu geng nasyeed Far East. Ahaha, aku gelak sampai berair mata. Derang nye video clip serious, tapi starting dan penutup yang penting.

Selamat menonton,

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

April 10, 2009 at 3:20 pm

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. yang koq koq koq ni pun aku dah tengok smue video dorg. bapak lah kelaka. aku rasa adik faizal tahir ni jauh lebih cool dr abang die. ape ke jadahnye akhbar tu pun sama laa klaka gak.

    pestisid

    April 10, 2009 at 6:01 pm

  2. hahaha btol2… ni pn aku dh tgk tp mmg serius xbole blah muka anas tu tiru gaya idhzwan bapok tu… wuwuuwwuu~

    aniey

    April 10, 2009 at 10:04 pm

  3. gile aaaaaaa!!! xsangke beliau jd gituuuuuuuuuuuu!! huhuhuhu
    sedih sguh!

    eppygurl

    April 11, 2009 at 5:00 am

  4. auwwwwwwwww!!!

    agHoo

    April 11, 2009 at 9:01 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: