Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Lagi2 Block

with 3 comments

Salam,

Lagi2 kena block. Mulai harini semua orang akan nampak perbezaan blogger2 dari Satyam. Hehe, sebab internet site untuk blogging dah kena block. So aktiviti blogging gi opis dah tak dapat dilakukan secara normal. Jika mahu, kena guna cara paranormal :p

Sedikit Update on Satyam,

Bidder yang nampak sah2 nak beli Satyam sekarang ni Hewlett-Packart dan Computer Science Mull. Larsen & Toubro tak nampak keinginan sangat. Tapi kalau benar HP nak beli, kena siap sedia la yang tak dak billable project ni. Kena sepak terajang ikut suka ati la nanti. Haha, harap tak sepak terajang kuat sangat la. Sakit kalau kuat2 nih. Ahaks..

Patut la HR staff dah kelam kabut, kalau ikutkan, derang ni lagi kuat kena penerajang. Sebabnya mesti la pembeli akan menggunakan HR sendiri. Haha. Siap sedia la korang. Kami ni siap sedia gak dari dulu. Tapi tak pe, HR kena cool. Act accordingly😀

ahaks, mengarut plak aku. Ahaks. Semuga kawan2 seperjuangan dapat survive dalam kehidupan hiruk pikuk akan datang .. da~😀.

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

March 11, 2009 at 5:54 am

Posted in Leisure, Life

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. loorr…kene block ke??

    bongok!!

    LeLs

    March 11, 2009 at 9:05 am

  2. kene block ke??aku x effect sgt, bukan update blog kat opis sgt pon. huhuh. semakin licik NNS n IMS ye.
    ape tektik ko tu??hehehe.

    pestisid

    March 11, 2009 at 9:51 am

  3. npe npe npe???
    mcm la ada byk kerje kat opis…n kite buang masa blogging…

    taksuke3.

    baanu

    March 13, 2009 at 2:04 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: