Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Kursus penurunan berat badan bapa mengandung

with 4 comments

Salam,

Ahaks, start semalam, aku dah sertai program turun kan berat badan bagi bapa2 mengandung. Nuar ketuai semua nya. Seronok dan teruja aku. Beli alatan RM100 tanpa memikir panjang nilainya. Sebab aku rasa aku mampu menyertai program ni.

Setiap kali masuk kelas nya, kena bayar rm2.50. Hehe. Ikut suka nak pergi bila tapi ada time dia. Brapa lama pun tak kisah. Dah lama aku tak buat benda2 yang nuar (sifu) tunjukkan. Macam biasa, semalam hari pertama. Letih nak mampos a.k.a panchet~!

Lupa bagitau, kelas tu aku akan gi selang sehari weekdays, Isnin,Rabu & Khamis dari kul 6.20 petang – 8.15 malam selagi takde benda menghalang. Ada surau kat sini, leh bawa ken pelikat sesiap. Tempatnya di Pusat Akuatik Darul Ehsan, Shah Alam. Sesape rase free dan nak join. Leh la datang beramai2.😉

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

March 4, 2009 at 5:44 am

Posted in Leisure, Life

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. kenape bapa mengandung nk turunkan berat badan?
    aku bukan bapa,aku x mengandung,
    tp aku pn nk kurus gk,bole?

    sitizero

    March 4, 2009 at 6:16 am

  2. siti hid -> ko nak kuruskan? Haha, bukan ko dah kurus ke? :p

    erm .. belajar je dari suami maymay .. mesti leh lagi power .. tgk maymay sudah la .. power seh~ norman hakim pun terpikat~!

    M@YaZ

    March 4, 2009 at 7:53 am

  3. ko xabes2 nk kurus hid.. kang abg kelapa nk poluk x best plak nnt.. hahah.. xyah la kurus2 da. comey da tu..

    wahaha.. senin, rabu, khamis… cm berlawanan ngn jadual aku n puden..
    ahad, selasa, jumaat..

    tp klu ajak aku weekdays.. aku turun ja. hahaha.. bgtau siap2 mlm tu.. klu x aku tlupa bwk sluar ngn gogle aku..

    Nuar

    March 4, 2009 at 9:05 am

  4. ahah .. turun tetiap malam ar camnih

    M@YaZ

    March 5, 2009 at 4:15 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: