Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Kuah Rojak Mak Bee

with one comment

Salam,

Dapat panggilan dari customer tadi. Tanya aku pasal Kuah Rojak Kacang Mak Bee. Ada bekas besar tak?

Tak sempat aku nak terangkan, beliau letak telefon.

Kat sini aku amik kesempatan nak bgtau semua sahabat handai rakan taulan yang rajin menjengah blog aku. Kuah Rojak Kacang Mak Bee takde bekas besar. Semua jualan dalam bekas besar tu adalah bukan dari kilang/not original. Why? Sebab aku amik sendiri kuah rojak tu dari kilang. Mmg tak wujud bekas besar tu. Yang wujud hanyalah bekas +-350gram sahaja. Harap anda paham. Yang dalam bekas besar tu mungkin di pack semula ataupun tiruan. Wallahuaklam.

Maaf, bukan niat ku untuk mengasari. Tapi mmg itulah hakikatnya. Tiada yang besar. Hehe, anyway Kali ni kuah rojak aku berstatus “Selling fast”. Jarang laju camnih. Minggu ni kena order lagi dari Kedah. Sapa cepat dia dpt.

Mengenai penghantaran. Jika didalam kawasan Selangor a.k.a tempat besa aku gi and dalam 30km radius dari Subang. Aku leh hantar suka rela tanpa caj. Ujung minggu la tapi. Kalau nak hantar jauh dari kawasan yang disebut di atas. Aku akan hantar melalui pos/kurier. Kos mengikut syarikat tersebut la ye.😀

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

March 4, 2009 at 10:51 am

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. bukan men selling fast nih..

    singgah Pekan Rabu pun aku tak beli Rojak Mak Bee nih..

    saje nak beli kat ko..

    support membe lah kate kan..

    baik tak aku??

    lalala~

    LeLs

    March 5, 2009 at 1:29 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: