Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Jualan Kuah Rojak Mak Bee

with 3 comments

Salam,

Ahaks, berita baik. Harga kuah rojak Mak Bee insyAllah stay on the same old price for this stock😀 .. Stock ada tinggal lagi 27 pack sahaja. Sapa cepat dia dapat. Check real time countdown stock kat bahagian atas blog ni keh.

Pekasam Ikan puyu SOLD OUT. Cepat gila. Wakaka. Ingat takde orang nak amik seminggu dua ni. Kalau ade orang nak, bgtau aku, abg aku balik minggu ni, leh la minta dia belikan nanti.

Perak ape cerita? Malas nak cerita, tapi aku tau susah nak bubarkan DUN kalau D.S Najib ada😉

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

March 3, 2009 at 2:40 am

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. abaikan semua itu.. jom kita terus berenang.. hahaha…

    Nuar

    March 3, 2009 at 2:29 pm

  2. jat, nk rojak mak bee 10inggit.. sok bole dpt ka? uhuhu

    aniey

    March 3, 2009 at 3:27 pm

  3. aniey .. stock di opis ada .. datang la level 2 plak .. tarik ana datang ..

    nuar .. ngehahaha .. habisla .. hari2 lepas ni dipenuih ngan PADE je :d

    M@YaZ

    March 4, 2009 at 2:29 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: