Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Balik Kampung

with one comment

Salam semua,

Malam ni aku balik kedah naik bas je keh. Motif utama gi ofkos la jumpa parents, sambil2 leh gi kenduri chemun ngan pokcik. Ngehehe.

So dah balik kedah, macam besa, sapa nak order

  • Ikan puyu pekasam, satu pek RM10, berat lebih kurang 600gm (ikut harga la, kalau murah boleh la dapat lagi banyak kan, aku tak tau harga semasa ikan darat skang, apa pun aku akan jadikan berat = RM10 ok..)
  • Rojak Mak Bee aku amik stock 30 pack (naik bas jenuh bawa banyak2). Kali ni kalau harga naik aku terpaksa naik. Doakan harga menten😀
  • Special request macam: bahulu panas pekan rabu, ikan masam, ikan masin juga akan diambil.😉

Haha, sapa yang gi Alor Star kenduri che mun tu. Sila sila lah serbu umah aku. Haha, bgtau awal2, tidak pening + terkejut isteri aku nanti😀 .. call aku di 013 352 6642 dulu sebelum serbu keh.

Haish, bulan 3, penuh ngan orang kawen nya schedule. 15 Mac 4 pasang di 4 tempat berbeza. Gila seh~

regards,
TeMMon~

Written by aizat84

February 27, 2009 at 4:00 am

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. betul.betul.betulbulan 3 rmi giler org kawen.
    serba salah tak tau nk g mane satu😛

    **mEaSa**

    February 27, 2009 at 8:26 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Balik Kampung

leave a comment »

Salam semua,

Malam ni aku balik kedah naik bas je keh. Motif utama gi ofkos la jumpa parents, sambil2 leh gi kenduri chemun ngan pokcik. Ngehehe.

So dah balik kedah, macam besa, sapa nak order

  • Ikan puyu pekasam, satu pek RM10, berat lebih kurang 600gm (ikut harga la, kalau murah boleh la dapat lagi banyak kan, aku tak tau harga semasa ikan darat skang, apa pun aku akan jadikan berat = RM10 ok..)
  • Rojak Mak Bee aku amik stock 30 pack (naik bas jenuh bawa banyak2). Kali ni kalau harga naik aku terpaksa naik. Doakan harga menten😀
  • Special request macam: bahulu panas pekan rabu, ikan masam, ikan masin juga akan diambil.😉

Haha, sapa yang gi Alor Star kenduri che mun tu. Sila sila lah serbu umah aku. Haha, bgtau awal2, tidak pening + terkejut isteri aku nanti😀 .. call aku di 013 352 6642 dulu sebelum serbu keh.

Haish, bulan 3, penuh ngan orang kawen nya schedule. 15 Mac 4 pasang di 4 tempat berbeza. Gila seh~

regards,
TeMMon~

Written by aizat84

February 27, 2009 at 4:00 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: