Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Kena pindah

with 4 comments

Salam,

haha, sebelum ni baca blog mus dia kena pindah. Harini giliran aku.

Apa yang best, dalam email tu aku kena:

  • Pindah gi HQ, dimana terpaksa datang awal untuk berebut parking
  • Takdak PC kat sana
  • KENA ANGKUT PC DARI OPIS LAMA~!

Dem~! Yang last ti tak bleh blah siot. Wakaka. Leh tak aku amik satu PC untuk aku. Rase2 derang sedar tak? Ala, mana tau gaji tak dapat, leh la aku jual PC ni sara anak bini. Wakak, sapa suruh tak bagi gaji~!

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

January 29, 2009 at 3:29 am

Posted in Leisure, Life, Test Engineer

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. korang semua kena pindah GDC ker?

    yeah yeah yeah!

    berkumpul semula kita semua!

    🙂

    tp tak best gak.
    makin ramai competitor tuk parking.
    huuhuhuh.

    tp tak per la.
    anda semua mmg ditunggu disini.
    🙂

    miszacasian

    January 29, 2009 at 3:53 am

  2. kene angkat PC sendiri??

    ape lagi..jual je PC2 tuh..mesti dorg tak perasan..

    hahaha..

    p/s : aku jugak yg jauh..tak pernah nak bersatu..asyik terpisah je..~

    LeLs

    January 29, 2009 at 3:57 am

  3. haha..pesta angkut ngangkut dh mula..haha..sila sila..aduhaii

    ~~Noli

    January 29, 2009 at 6:07 am

  4. wawa -> its kompom.. hehe .. esok kije sana sudah .. ODC5 lvl2 ..

    lela -> ha .. kena angkut. Ko paham2 la komputer kat CS ni kan. Ringan2 belaka. Wakak. Jual kat kedai besi best ni ..

    noli -> bawa mai viva meh sini. Kita bawa PC banyak2😀

    M@YaZ

    January 29, 2009 at 6:33 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: