Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Barack Obama

with 2 comments

Salam,

Harini aku datang opis sorang. Memula malas nak datang. Tapi memandangkan ada keje skit, aku datang la opis tinggal isteriku kat rumah sesorang. Demam..

Ahha..tgh elok dok surf blog nazet tadik, tgk la video kat u tube si Barack Obama nye speech. Speech cam best je. Tapi still mamat ni American. Leh ke dia tukar dunia ni cara dia? Tapi obviously, we as Malaysian will bycott all ur products as we feel it is our responsibility 2 help our brothers in Palestine, Iraq, Pakistan and all over the world.

Yang bestnye dalam speech mamat pada hari pertama jadi president, mamat ni ada sentuh pasal Muslim world. Wah gitu, bagusnye kamu nih. Wakaka. Apa pun tugas beliau sangat penting, semua orang menggantung hatap atas bahu mamat ni untuk membantu memulih ekonomi dunia dan menamatkan peperangan dunia yang tak habis2 berlaku. Apa pun semuga hang berjaya la nou. Kalau teringin sambal belacan untuk cari idea time mentadbir, mai la rumah kami ni kat Subang Jaya😀

Apapun Tun. Dr. M cakap tak leh harap kat mamat ni. Macam kite rase tak leh harap kat pengganti D.S Abdullah gamaknye kot ek? haha ..

Nih sikit text yang aku dapat dari cnn news time mamat ni sentuh pasal Muslim world:

For we know that our patchwork heritage is a strength, not a weakness. We are a nation of Christians and Muslims, Jews and Hindus — and nonbelievers. We are shaped by every language and culture, drawn from every end of this Earth; and because we have tasted the bitter swill of civil war and segregation, and emerged from that dark chapter stronger and more united, we cannot help but believe that the old hatreds shall someday pass; that the lines of tribe shall soon dissolve; that as the world grows smaller, our common humanity shall reveal itself; and that America must play its role in ushering in a new era of peace.

To the Muslim world, we seek a new way forward, based on mutual interest and mutual respect. To those leaders around the globe who seek to sow conflict, or blame their society’s ills on the West: Know that your people will judge you on what you can build, not what you destroy. To those who cling to power through corruption and deceit and the silencing of dissent, know that you are on the wrong side of history; but that we will extend a hand if you are willing to unclench your fist.

okesh, layan la, pikiaq la sendiri na~ Nak baca full text, click sini

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

January 20, 2009 at 4:32 pm

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. hang tumbuk sambal belacan dgn hadiah yang aku n wawa bagi ka??

    hahahah~

    LeLs

    January 21, 2009 at 6:31 am

  2. haha .. a’ah .. kalau obama nak penumbuk tu pun aku kasik pree la .. nanti aku credit nama ko lela ek

    M@YaZ

    January 23, 2009 at 4:01 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: