Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Zuriatku~

with 14 comments

Salam,

Semalam buat pemeriksaan isteriku tersayang kat SJMC. First check-up.πŸ˜€

So, inilah zuriatku .. baru 3cm. Doakan semoga semuanya berjalan lancar..

(isteriku tak gi India atas sebab2 politik dalaman kompeni)

regards,
TeMMon~

Written by aizat84

January 9, 2009 at 1:22 am

Posted in AnaBest, Baby, Family, Kahwin, Life

14 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. wahhh..

    ~~Noli

    January 9, 2009 at 2:03 am

  2. seb bek..leh la ko jaga ana..:-P

    diana

    January 9, 2009 at 2:20 am

  3. Malu ah buat internal scan… sape2 yg pregnant, bersedia lah…huhuhuhu

    @naBest

    January 9, 2009 at 2:24 am

  4. hoyehh…

    walaupun tak nampak pun lagi..

    aku tetap nak ckp baby ko comel..

    comel sebab cinonet je lagi..

    hee~

    LeLs

    January 9, 2009 at 2:39 am

  5. takutnyeeeeee~~~lalala

    ainisya

    January 9, 2009 at 2:55 am

  6. aik napa maya yg takot?? dh nk tawin ek cik maya??

    ijat aku doakan anak ko selamat.kenala jg ana dgn baik..

    saizulhafiz

    January 9, 2009 at 3:09 am

  7. bgsla xjadi pegi isteri ko..takde la ko kesorangan..

    jafni

    January 9, 2009 at 3:11 am

  8. jat terbukti ko lelaki… hahahaha…

    aziz

    January 9, 2009 at 4:18 am

  9. Ajis poyos…

    Ana, internal scan? bukan dia scan external jek ke? erkkk…

    Afida Anuar

    January 9, 2009 at 4:32 am

  10. kak fida -> sebab still kecik, tak boleh buat external scan… terpaksa lah internal….

    huhuhuhu.. paham2 je lah kalo internal scan… ngeriiiiiii..

    nightmare ai sekejap. huuhuhu

    @naBest

    January 9, 2009 at 4:35 am

  11. ana -> wahh.. ngeri2.. anyway.. aku pon nk ckp same ngan lela.. comelnyee… heheh

    ReeBeLLe

    January 9, 2009 at 4:44 am

  12. reen -> ngeriii… tp best gila. Seriyes.. cepat la buat anak woiii.. hehehe

    err…ter-over plak dlm blog en.temmon….

    @naBest

    January 9, 2009 at 4:54 am

  13. Wah..ramainya mengomen kat sini.πŸ˜€ Terima kasih semua.πŸ˜‰ Tunggu apdet bulan depan ya.. (happy mode)

    noli -> hehe .. baru lagi. Harap sihat mama dan babynye. Papa jaga :p

    didi -> alhamdulillah. tapi problems skit. Sebab dua2 bekerja ditempat yang sama. Kena mintak mama keja kat TM secepat mungkin lepas ni..

    mama -> Alah, dah bgtau insurans suh cari melayu, islam dan perempuan. kalau tak bgtau, susah nantiπŸ˜‰

    lela -> hehe .. bile la ko nye turn. Mesti comel ko berbadan duaπŸ˜€

    Maya -> eh, takut? hehe, takpe, abg ajis ada :p

    apit -> baik, akan ku jaga mama dan baby baik2πŸ˜€ .. Maya tu tak sabar jadi mama gak kot :p

    jap -> tuh la, nasib baik tak jadi pergi. Kena suh dia mintak keje lain cepat2 nih

    ajiz -> aku sudah bukti .. ko bila lagiπŸ˜‰

    kak fida -> internal sebab baru beberapa minggu.. chumel sangat baby tu.πŸ™‚

    reen -> mama reen kena siap sedia mentally ya. Bila nak dapat kad jemputan kahwin Fakhri & Reen tak tau :p

    M@YaZ

    January 9, 2009 at 7:09 am

  14. em…dik its better ur wife tak gi india.sebab pregnant woman need husband next to her to cherish, pamper n support her. and pregnant woman on the 1st trimester not really encourage to use flight due to the pressure on the air. kak ct pregnancy really worst n luckily my hubby nx to me.
    nway, take care ur wife…she carries your offspring..!!
    and congratulation aizat n wife.

    CtJamarlPatH

    January 13, 2009 at 4:03 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: