Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Geng: Pengembaraan Bermula

leave a comment »

Salam,

Seronok dan teruja aku tgk surat khabar harini. Rakyat Mesia 100% leh buat 3D animation movie 90 min tu. Kalau pakai laptop aku sampai cucu tak dapat nak render abih lagi gamaknya. Wakak. Anyway tahniah kepada Les’ Copaque Production Sdn. Bhd. Tapi sasaran RM5 juta untuk 2 minggu tu macam tinggi sangat je. Aku rasa RM3j je kot. :p Ntah aku bukan producer pun kan~ Ye la dah nak produce pun dekat RM4 juta. Kena la up sasaran.

Tapi yang bestnya diorang bleh jadikan kartun ni ikon kepada kanak2 Malaysia. Leh produce Ahli kelab Geng, Baju2, Goodies untuk ke sekolah dan sebagainya. Make sure cetak rompak takde, korang leh berjayanye la.

hehe .. all the best pada semua team produksi Geng untuk 12 Feb ni .. 😀

p/s: Haish.. Bila nak tgk Iran gegarkan Israel dengan ugutan2 nuclear ek. Article menarik pasal Palestine kat sini

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

January 5, 2009 at 2:28 am

Posted in Leisure, Life, Movie, Politic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: