Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Untitled~

with 16 comments

Salam,

Selamat tahun baru semua,

1) aku sungguh suka Tun Dr. M tukar website, and sekarang masih tak di block oleh proxy kompeni aku mengambil kesempatan ini untuk menghabiskan masa membaca idea2 beliau yang sangat best. Jom baca kat sini

2) aku nak kasik rojak mak bee free dan hanya satu ja pemenang yang aku nak dari kuiz aku kali ni .. soklannya (jwpannya mungkin sangat sengal la kan): lelaki selalu ada MISAI dan JANGGUT. kalau bulu dibawa bibir mulut tu di panggil apa?? atas bibir panggil misai. kat dagu panggil janggut. hum .. pekir2kanlah. Isteriku dah tahu jawapan. Dan dapat bekalan stok untuk seumur idup kompeni makbee :p

3) tengah tunggu kerajaan turunkan lagi harga minyak. Harap mereka tak lupa janji2 mereka.

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

January 2, 2009 at 2:59 am

16 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. bulu di bwh bibir itu dpggl… GOATEE?

    miss

    January 2, 2009 at 3:18 am

  2. haha .. ye ke? tapi salah la jawapan tu .. as i said .. jwapan dia agak sengal .. maafkan daku :p

    M@YaZ

    January 2, 2009 at 3:27 am

  3. ia dipanggil “kumis”

    shauqi

    January 2, 2009 at 3:45 am

  4. itu dipanggil ‘kambing’
    hakhak…

    ~~Noli

    January 2, 2009 at 3:57 am

  5. shauqi -> kumis sama ngan misai deh ..

    noli -> kambing?? :p tak cukup sengal ..

    teruskan usaha anda

    M@YaZ

    January 2, 2009 at 4:02 am

  6. bulu jembut (ckp jowo) kot.. ahaha… tp tu bkn bawah bibir.. tp di bibir bawah.. =P

    Nuar

    January 2, 2009 at 4:08 am

  7. nuar -> haha .. apa2 je la .. tapi bukan jawapan aku nak .. thanks for the info of javanese language😀

    M@YaZ

    January 2, 2009 at 4:12 am

  8. bulu bulu cinta.haha.sengal tak?

    pestisid

    January 2, 2009 at 6:48 am

  9. bulu bibir…or bulu bawah bibir..

    erkkk…gaggagaga

    Afida Anuar

    January 2, 2009 at 9:46 am

  10. zubir kot? ahahah

    Nuar

    January 2, 2009 at 9:53 am

  11. lisa -> bulu cinta? ark .. apakah ..

    kak fida -> hehe .. sengal gak .. tapi bukan jawapan yang di cari ..

    nuar -> zubir? bukankah ia nama orang??

    M@YaZ

    January 2, 2009 at 10:51 am

  12. sgt mahal…;)

    tiketfree

    January 2, 2009 at 2:36 pm

  13. hahahahah..da tau jwpn! da tnye pona! kah3

    eppygurl

    January 3, 2009 at 4:21 am

  14. Apekah jawapannye? tak nak teka..nak tau jawapan jer..jat simpan je la rojak mak bee tu..huhu..

    NaZRaHKu =)

    January 5, 2009 at 5:58 am

  15. apakah jawapanye?

    tiketfree

    January 6, 2009 at 3:26 pm

  16. Jawapannya ..

    orang selalu cakap .. “Simpan misai dan janggut” tapi taktau ape yang ITU dipanggil.

    Jadi dengan sengalnya aku panggil dier DAN .. sebab so .. kalau orang kata misai dan janggut .. masukla sekali ngan ITU :p

    jwpnnya: DAN :p

    jawapan yang boleh diterima adalah gotie .. tapi aku tak mau jawapan tu

    sorry guys .. mmg tak ikhlas nak bagi kuah rojak tu .. wakakaka

    M@YaZ

    January 16, 2009 at 7:25 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: