Life & Leisure

Steps of life to be remembered

It’s Confirmed~!

with 26 comments

Salam,

Berita best ..😀

PASSENGER(S):

ABDULMALEK/NURSHUHADAMS
AZLAN/AZHANIMS
BOKHARI/SITIZAKIAHMS
MOHDFADZIL/FARHANAMRS
NOORAZLAN/NOORAZLINMS
RAMLI/SARINIMS
SAIFULBAHAR/NORULAINOORMS
SUBRAMANIAN/VADIUEILMR
YONG/SWEELINGMS


DATE FLIGHT INFO FROM TO DEP ARR TRAVEL INFO

————————————————————–

26DEC MALAYSIA AIRLI KUALA LUMPUR BANGALORE 2155 2315 DURATION
FRI MH 192 V KLIA HINDUSTAN 3:50

ECONOMY CLASS TERMINAL M NON STOP


NON SMOKING


AIRBUS INDUSTRIE A330


MEAL

RESERVATION CONFIRMED

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

December 23, 2008 at 3:49 am

Posted in AnaBest, Kahwin

26 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Salam Ijat….
    Bp record locater tuk booking Ana tu?Bagi kat ina, karang ina tolong VOID kan tiket ana….

    Xpun, kalau ko nak aku tolong book kat ko tiket pun leh je…

    Zuliana

    December 23, 2008 at 4:02 am

  2. biar la dia naik flight tu. Haha. Rloc dia terpaksa disembunyikan atas sebab2 security. Takut orang sabotaj.

    Leh ka tolong book. Haha.😀 .. nanti nak pi. Tgk la ujung bulan 2 atau awal bulan 3

    M@YaZ

    December 23, 2008 at 4:10 am

  3. Ijat, ni aku tolong issue tiket tuk ana dah..

    ETR:PG TKT 1 OF 1 ** MH DATABASE ** 20393096/SZB002/A/MH/JDLDHD

    ETKT 2329900264126 MOHDFADZIL/FARHANAMRS

    CPN FROM/TO FLT DATE TIME CLS STATUS SELECT
    1 KUL BLR MH 192 26DEC08 2155 Y OPEN FOR USE _

    DT- DISPLAY E-TICKET DETAILS DH- DISPLAY E-TICKET HISTORY
    RC- REQUEST CONTROL OF SELECTED CPNS SC- SEND CONTROL SELECTED CPNS
    CS- CHANGE COUPON STATUS PE- PRINT EXCHG SELECTED COUPONS
    RF- REFUND E-TICKET COUPONS VT- VOID TICKET
    IR- ITINERARY RECEIPT -DUPLICATE

    PN, PB, PF, PL- PAGING ACTIONS

    ACTION __ INVOL _ (Y/N) CARRIER ___ GH _ (Y)

    kalu ko nak, nnt aku issue tuk ko sekali….hehehe…

    Zuliana

    December 23, 2008 at 4:11 am

  4. haha .. ko ni .. buat aku terkenang keje2 kat MAS ja. Siot :p

    M@YaZ

    December 23, 2008 at 4:12 am

  5. Haha,saje je…aku tgh xde keje skg ni…mahal jugak eh tket g BLR, RM3822 tau..
    tu baru pegi je..bkn pegi balik lagi tu…
    Ni amik lagi,saja nak bg ko terkenangkan keje2 kat MAS ni…nah amik PNR pulak…
    JDLDHD<
    1. 1MOHDFADZIL/FARHANAMRS<
    1 MH 192 Y 26DEC KULBLR HK1 2155-5 2315-5 Y-Y *E<
    FONE<
    1 KULMH-60133526642-M<
    TLT<
    1 KULMH/Q05/2000/26DEC<
    ** TKT-DATA STORED Y ** FW*<
    HFAX<
    1 SSRTKNEMHHK 1KULBLR 192Y26DEC-1MOHDFADZIL/FARHANAMRS.23299002
    64126<
    2 SSRTKNEMHHK/ C1<
    >

    p/s : sbb xtau no tel Ana, aku letak no tel ko…hahah😛

    Zuliana

    December 23, 2008 at 4:20 am

  6. kuang asam .. terdedah sungguh :p

    haish .. bujang lepas ni .. leh la aku singgah opis MAS Subang nanti.😀

    M@YaZ

    December 23, 2008 at 4:23 am

  7. Ko guna COMMAS ke?

    jafni

    December 23, 2008 at 5:08 am

  8. “KOMMAS” haha .. bukan C tapi K :p

    Zuliana tu. Gatey tangan nak cek. haha

    M@YaZ

    December 23, 2008 at 5:12 am

  9. hahaha..VOID la tiket tu.baru la ijat tak membujang.eheh!

    **mEaSa**

    December 23, 2008 at 5:29 am

  10. uik…………….. tak paham. tak paham…. huhuhuhuhu….

    @naBest

    December 23, 2008 at 5:52 am

  11. tak paham gak ni..apakah2…
    harharharhahr

    Afida Anuar

    December 23, 2008 at 5:56 am

  12. wahaha.. sungguh kurang asam menggunakn bahasa kommas disini.. wahah.. sunguh terkenang.. bler la aku nk dpt g MAS balik ni… ada keje x kt sana?

    Nuar

    December 23, 2008 at 6:15 am

  13. Buat masa ni…aku ade keje tapi xbyk..biasalah, hujung2 tahun…
    tu tiket tu aku create sndiri r…bkn y betul2 pun…nnt karang aku try check kat production eh…nnt aku update klu jmpa r…

    Korang, datang2 la sini..lunch bersama2….sungguh xhepening mcm dulu lagi dah..

    Zuliana

    December 23, 2008 at 6:34 am

  14. ala tau la bdk MAS xaci la cmni..jom geng testing buat ayt..aku nk guna smoke testing pd tiket ana.hahahaha

    saizulhafiz

    December 23, 2008 at 6:46 am

  15. Hahaha….ijat, ina dah check dah kat production…mmg cnfirmlah bhw Ana n y lain2 akan terbang ke India pada 26Dec….Reloc ialah R****J..tp tiket belum dissue lagi k..hanya ada booking…

    p/s : Shu, nama ko pun ada !!

    Zuliana

    December 23, 2008 at 7:05 am

  16. isteriku: Takpe .. nanti akan ada briefing :p

    kak fida: tak paham lagi bagus

    nuar: Haha.. tuh la .. saja buat kita terkenang .. kuang asam sungguh..

    apit: guna testing pun aku boleh gak join. Haha.

    Zuliana: ang ni mmg tarak kerja ni. Rajin sungguh. Haha.

    Kesimpulannya.. aku ada 3 solid day b4 my wife depart .. sob3x

    M@YaZ

    December 23, 2008 at 7:12 am

  17. mak aih.. bahase tinggi btol ni.. kat skola dulu aku tak blaja.. mmg tak paham.. best gak gi ramai2 kan..

    ReeBeLLe

    December 23, 2008 at 7:14 am

  18. Ijat, memndangkan tiket belum pun dissue lagi…Ina leh je tolong addkan nama ko sekali dalam PNR tu…hehehe..tapi kalau ape2 terjadi nnt, Mr Am*** y akan kena sebab ina pakai ID dia…hahaha…

    Tp dsebabkan Ina xberani so x jadi la..tp nnt ina send gmbr PNR tu je kat ko yea..(br snap je, kena transfer dulu msuk pc…..)

    ~PNR : Passenger Name Record

    kpd Kwn2 satyam(7 org) y Ijat keluarkan list nama ke India 2…dengan ini memang confirmlah bhw korang akn terbang ke India….
    Satyam telah menggunakan khidmat MALAYSIAN HARMONY TOUR TRAVEL SDN sbg agent utuk membooking ticket korng…!!

    Zuliana

    December 23, 2008 at 7:33 am

  19. jat.. pasni xde la org nk bising kt ko pasal KAMPUNG.. wahahaa…
    klu x .. KAMPUNG KAMPUNG KAMPUNG.. wahahaha…

    Nuar

    December 23, 2008 at 7:39 am

  20. ina -> tiket tak di issue lg…ade kemungkinan leh kensel.. hohohoho… gumbira.

    nuar -> huhuhu…dok sebelah die bising pasal kampung pun tak dilayan, apetah lagi dok jauh…. huhuhuhu… semoga jd la ketua kampung yg berjaya. huhuhu

    @naBest

    December 23, 2008 at 7:54 am

  21. Ana : a’ah, leh cancel lagi slagi bayarn belum dibuat…dalam tu, korng nye tempahan (payment)masih belum dijelaskan ….
    Klu esok, dah ada tiket no keluar..maka betullah 26….esok ina update k…

    Zuliana

    December 23, 2008 at 8:02 am

  22. reen: Masuk sekolah balik :p

    ina: Hehe .. ko add je .. nanti mr. Am***a nye gaji deduct. Takde beza pun :p

    isteriku: nak cancel plak..

    Nuar: Wakaka.. ana dah terangkan ngan jelas dan nyata.

    M@YaZ

    December 23, 2008 at 9:51 am

  23. Dh pospon pulak….. dh tukar tarikh ye.. 2/1/08. Bukan 26/12…

    Ina, nnti hapdet ye…ade tak 2/1 tu. huhuhuhu

    @naBest

    December 23, 2008 at 10:00 am

  24. relaks kwn2.. flight tu mayb postponed to 2 januari 2009.. yahoooO!! ade lg seminggu utk bersenang lenang =))

    aniey

    December 23, 2008 at 10:06 am

  25. gile lah..

    rindu giler pulak tetibe aku ngan MAS..

    haha..

    2/1..ade masa lagi jat..cepat2..tinggalkan kesan..huhu~

    erk..?

    LeLs

    December 23, 2008 at 4:50 pm

  26. oo..’K’OMMAS..saje nak uji ko..:-P (padahal mmg dh tersalah pun)hahaha..

    jafni

    December 24, 2008 at 12:19 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: