Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Kehidupan sudah berbeza

with 13 comments

Salam,

apa khabar semua, maaf tak sempat update sangat blog. Busy skit. Program ziarah dan berjalan2 cari pasal tak habis2 lagi😉. Apa pun nih amik skit gambar yang sempat ciluk dan paste untuk tatapan umum. Alhamdulillah perjalanan akad dan walimah berjalan lancar seperti dirancang. Cacat cela yang wujud pun tak banyak mana.

Terima kasih diucapkan pada semua yang hadir dari jauh. Terharu tak terhingga pada semua kawan2 yang sanggup hadir. Nak listkan ramai. Tapi paling terharu pada sahabat baik, Syazwi Amzar. Dua2 kenduri dan peristiwa akad nikah. Kawan2 dari seopis, q-edge, DBA, CES, DW dan lain2. wow. Thanks guys.

K lah, malas nak berjiwang karats. Layan gambaq2 kenduri blah kedah ni..








Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

December 4, 2008 at 3:36 am

Posted in Kahwin, Leisure, Life

13 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ajattt..wahh rindu nk bc entry br kt blog ni…eheh…

    apa pun makin berseri nampaknye…

    p/s:suke arr tengok gambar 1st tu:P

    Afida Anuar

    December 4, 2008 at 4:13 am

  2. amboih gamba fes tak kasi channn

    pestisid

    December 4, 2008 at 6:02 am

  3. pstt, reha ckp die trauma tgk gmbr first tu.

    pestisid

    December 4, 2008 at 6:03 am

  4. ana sgt lawa!!!..

    ReeBeLLe

    December 4, 2008 at 6:49 am

  5. hi ijat n aana…

    wishing you guys every happiness…

    aana is very beautiful~~
    take good care of her.

    baanu

    December 4, 2008 at 7:46 am

  6. wah..cantik bangat..

    diana

    December 4, 2008 at 9:29 am

  7. ey..abg ipor. mnekah gmbo ani? xde ka? (T_T)

    eppygurl

    December 4, 2008 at 12:59 pm

  8. uhuk uhuk.. gambo first tu mmg memalukan!! hahahahaha

    @naBest

    December 4, 2008 at 2:35 pm

  9. doakan Tuan kene jangkitan juga yer…

    Tuan Caracol

    December 4, 2008 at 2:37 pm

  10. wah..ni 1st time tgk gamba sblh umah jat..kamu cntik la ana..huhuhu
    jat..jaga ana baik2 ye..kami bakal menerima penghuni baru di umah..hihi

    nhusna

    December 5, 2008 at 3:37 am

  11. aaaaaaaaaaaaaaaaa!

    jeles aku tgk gmbo yg atas sekali tuh!

    ana sgt cantik….jat???erk!cantik jg..hihihihi

    Call me -fa-

    December 5, 2008 at 3:41 am

  12. sgt cantik lah ana..

    selamat bergembira k…

    p/s : hadiah korg dah ade nih..tinggal nak bagi je..sori tak berkesempatan nak pegi ke majlis..

    LeLs

    December 5, 2008 at 4:31 am

  13. ana sangat cantek! gamba yang diamek sangat la lawa!

    betol tuh selamat bergembira, dan berkekalan ke anak cucu.

    congrats to u both!

    fio

    December 10, 2008 at 10:59 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: