Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Apa perasaan Anda?

with 7 comments

Salam,

tak tau nak jerit ka apa ka. Okeh, try this :p

Apakah perasaan anda.. apabila.. kad kawen ada 300 untuk jemput kawan2. Tapi, kad tu dah habis, dah estimated lebih 50 orang lagi tak dapat kad jemputan. Dan diorang jenis cerewet. Jenis merajuk/tak nak gi kalau tak dapat kad/nanti kenduri diorang tak nak jemput anda/dsb..

Ya, anda lah orang yang merajuk tu. Pening kepala aku :p

Saya dengan segan silu meminta maaf kepada mereka yang lambat reply alamat. Maaf. Tetapi anda still di jemput ke walimah saya di A.Star. Sob3x.

Pening jap~~

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

November 7, 2008 at 9:25 am

Posted in Kahwin, Leisure, Life

7 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. erm jat amek la kad org ni ha, dpt jmput mulut pon xkesah..xpon kasik 1 pon xpe wakil tuk sumer..liquid blk or potong pakai marker cm kt bisnes kad jat tuh

    ^_____________^

    natni

    November 7, 2008 at 9:35 am

  2. cadangan : ko photostat jer kad jemputan tu jat..

    aziz

    November 7, 2008 at 4:03 pm

  3. Aku sukun cadangan ajis..eheh

    Afida Anuar

    November 7, 2008 at 11:38 pm

  4. congrats in advance aizat!!!

    minta maaf sesangat sbb tak dpt nak menghadirkan diri..keje tgh berlambak kat sini…1st day smpi terus masuk ofis, huhuhu..ni lah pekerja company xxx, huahuahua..

    putrixue

    November 8, 2008 at 4:05 pm

  5. tu la..dhckp dh jat..xyah bg kat naz pn xpe..kami kongsi2 je pn ok..nant g pn same2..amik la blk ad nih..huhu..

    NaZRaHKu =)

    November 10, 2008 at 2:06 am

  6. ala sian nye ko.meh2 ambik kad ko bg aku ni utk bg org lain.ko ajak kat blog pun aku dh ok dh.mekasih ye.

    pestisid

    November 10, 2008 at 4:12 am

  7. Kepada semua,

    semuanya under control. Tepon je senang. Lagi bermakna. Ngehehe..šŸ˜€

    M@YaZ

    November 15, 2008 at 5:24 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: