Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Sibuk, Pening and Happy

with 3 comments

Salam,

semua dah bising blog x hapdet. Bukan tak nak. Tapi dah masuk hibernate mode, macam si nakael sidek tu. Bukan apa, busy nak memanggil orang datang kenduri, sampai terlupa nak hapdet blog. Lagipun idea ilang je. So tak dapat nak post.

Apa pun nak mintak kawan2 doakan semuanya berjalan lancar.

OK, lepas ni nak pikirkan kuiz untuk peminat setia. Hadiah dia tak de la mahal. Tapi ade la hadiah. Cuma kena jawab kuiz setepat dan secepat mungkin. pikir soalan jap~ :p

k lah, maaflah, entry tak proper, nanti apdet lagi keh. Stay tuned~

regards,
TeMMon~

Written by aizat84

November 4, 2008 at 5:30 pm

Posted in Kahwin, Leisure, Life

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. cepat la kawen jat..nak jejalan..hehe

    diana

    November 5, 2008 at 3:27 am

  2. ajat, jom main UNO..ehheheheheh

    Afida Anuar

    November 5, 2008 at 3:58 am

  3. lagi 17 hari lagi..
    ijat akan kawen..

    kami suka ijat kawen..
    boley pegi jalan2..

    yeye..~

    LeLs

    November 5, 2008 at 5:36 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: