Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Nak alamat semua pembaca

with 11 comments

Salam,

Sejak aku masuk Century Square ni, otak aku rasa berenti jap. Jammed~! Ntah apa ntah, tak leh nak pikir, politik malas layan, blog orang pun malas baca. Tak macam kat CS. Aku rasa maybe masa terluang sangat banyak.
SO MINTAK JASA BAIK SEMUA ORANG TINGGALKAN ALAMAT DALAM KOMEN POST INI. 
Alamat ni akan digunakan untuk menghantar kad kahwen saya yang hina ini. Tak sangka lebih kurang sebulan ja lagi. Kejap masa berlalu~
Harap dapat bantu saya ya.
Regards
ajat~

Written by aizat84

October 20, 2008 at 2:54 pm

Posted in Kahwin, Leisure, Life

11 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. bdk dalam CS ko bg kt tangan jela ijat..saved.hehehe

    saizulhafiz

    October 20, 2008 at 4:33 pm

  2. apa bagi tangannya .. email ja .. haha .. aku tau korang tak datang :p

    M@YaZ

    October 20, 2008 at 4:35 pm

  3. kitorg nak buat rombongan ar jat..

    rombongan ke kedah sambil bercuti2 mesia..yeay..!!

    LeLs

    October 20, 2008 at 4:47 pm

  4. Jat,nnti klu kitaorang pi kasi makan sekali ngn pengantin eh…hahaha demand lak:D

    Afida Anuar

    October 21, 2008 at 1:33 am

  5. 408, Blok M1,
    Jalan Persiaran Desa Serdang 3,
    Taman Desa Serdang,
    43300 Serdang Lama

    Mustafa Bahrudin

    October 21, 2008 at 2:04 am

  6. alamat saye.
    level 3, 2310,
    century square cyberjaya.

    pestisid

    October 21, 2008 at 2:36 am

  7. Lot 1722 Tg Rambai, Gerik.

    Err..aci x??

    @naBest

    October 21, 2008 at 2:59 am

  8. jat, venket ko xajak ker?

    aziz

    October 21, 2008 at 7:44 am

  9. ha’ah…tamau ajak ur ‘sayangi’ ke??

    baanu

    October 21, 2008 at 1:17 pm

  10. saya boleh dihubungi di alamat
    arepet.blogspot.com
    ekekeke

    aRe-Pet

    October 22, 2008 at 6:59 am

  11. ada pakej penginapan disediakan x?

    agHoo

    October 27, 2008 at 8:46 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: