Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Apa anda buat dikala busan

with 12 comments

gambar courtesy dari farm4.static.flickr

Salam semua,

aku tak tau nak cerita tahap kebusanan aku ni sampai mana.

  • Nak belajar sendir dlm dunia maya? aku ni belajar kena ada cikgu depan mata baru aku tumpu.
  • Nak main internet? dah, aku berjaya dapat internet tanpa di blok
  • Nak sembang? opis kat CS ni opis paling sunyi aku pernah bekerja. Semua ada keje masing. Rajin dari aku.
  • Nak balik umah? Jarak umah aku ngan opis jauh bebenor. 27km :p

Sebenarnya nak pendapat anda, apa perlu aku buat untuk mengisi masa lapang aku di opis ni. Boss takde. Boss ada pun mesti aku hipokrit buat kerja. Apa yang penting sah2 aku dok makan gaji buta. Aku dok harap MAS nya team pass skit kerja kat aku. Documentation pun tak pa la. Janji ada benda nak buat.

argh~ baru dua hari. Bagaimana hari2 berikutnya? mari kita click apply job kat job street. Mari~!

regards,
TeMMon~

Written by aizat84

October 16, 2008 at 6:48 am

Posted in Leisure, Life, Test Engineer

12 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. jom main bowling kat alamanda, ekekekek..

    putrixue

    October 16, 2008 at 7:54 am

  2. jom main bowling kat alamanda, ekekekek..

    putrixue

    October 16, 2008 at 7:54 am

  3. penuhilah masa lapangmu dgn bertasbih 1000x..istighfar byk2 n bacalh blog noni..ngeh ngeh ngeh

    nhusna

    October 16, 2008 at 8:19 am

  4. penuhilah masa lapangmu dgn bertasbih 1000x..istighfar byk2 n bacalh blog noni..ngeh ngeh ngeh

    nhusna

    October 16, 2008 at 8:19 am

  5. ape bleh wat
    sabo jela

    ^_________^

    natni

    October 16, 2008 at 8:58 am

  6. ape bleh wat
    sabo jela

    ^_________^

    natni

    October 16, 2008 at 8:58 am

  7. baru 3 hari balik jat.takkan da wendu ktorg kt MAS kot..kekekeke

    **mEaSa**

    October 16, 2008 at 9:05 am

  8. baru 3 hari balik jat.takkan da wendu ktorg kt MAS kot..kekekeke

    **mEaSa**

    October 16, 2008 at 9:05 am

  9. im: boling?? tak mau, tengah tekun belajar ni. Tak caya tanye kak fida :p

    nhusna: akan ku selangi udara yang dihidup dengan amalan2 yang anda utarakan. Baca gak, tapi kadang malas nak baca sampai abis.

    intan: tak larat nak sabo gak. Haish.

    sarah: 2 hari ok. Kat sana kalau takde keje leh lagi njoy. Tak tau nak cakap. sana bleh buat lebih dari sini. itu je kesimpulan yang leh buat. lagi satu kita kat sana meriah dia lain. ukhuwwah lagi kuat gamaknya😀. Kat sini ukhuwwah kuat, tapi semua malu nak tunjukkan. Masing2 ego nak tunjuk termasuk aku :p

    M@YaZ

    October 16, 2008 at 11:06 am

  10. mmg tekun belajar pun.. langsung tak angkat kepala, asyik duk bc notes testing je.. Heh!..

    Afida Anuar

    October 16, 2008 at 3:30 pm

  11. relax ijat.. nanti mesti sandeep panggil balik kalo ade projek..hehe.. umah aku lg jauh..40km. aduh.. bile la minyak nak turun lg.. kalo singgit seliter, aku naik helikopter tiap2 ari..heheheh

    shauqi

    October 17, 2008 at 2:12 am

  12. kalu bosan g la tido kat surau…xde sape kaco.then kalu dh tak larat tido…bole bangun,amik wuduk n mengaji ke..

    -reha-

    October 17, 2008 at 10:10 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: