Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Bertemu dan Berpisah

with 18 comments

Salam semua,

Heh, tetiba ter”emo” jap kat opis. Tapi dalam ati je. Rindu plak lepas ni:

  • Tak leh makan ngan nuar, shauqi, fashan dengan jafni
  • Tak leh kacau chandiera :p
  • Tak leh usik shakti
  • Tak bleh gelak kuat2 kat opis
  • Tak de geng untuk mengutuk seseorang kuat2 bagi blushing orang tu depan orang ramai [best ni kalau ada nuar]
  • Tak bleh makan kat MHub
  • Tak bleh tengok kapal terbang kat hangar
  • Tak bleh dengar bunyi engine kapal terbang test
  • Tak de Internet dah, kat opis cyber kena block
  • Tak leh bangun lewat gi opis
  • Tak leh naik moto [jauh seh nek moto]
  • banyak lagi la kan .. sob3x

Apapun pengalaman best ni berlaku selepas boss kerek takde. Me and WB sungguh lega bila boss gila kuasa tu ilang. Kehaha.

Kenangan hanya tinggal kenangan~ Selamat tinggal warga Satyam, Passenger Service System MAS @ longhaus, complex A.

Bertemu dan berpisah adat manusia biasa
Hilang dimata tapi di hati jangan lupa
Berdoalah kita pada Tuhan yang berkuasa
Semoga berjumpa pula di lain masa





Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

October 14, 2008 at 8:55 am

18 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. welkam bek to cyber!!!

    putrixue

    October 14, 2008 at 3:18 pm

  2. welkam bek to cyber!!!

    putrixue

    October 14, 2008 at 3:18 pm

  3. cam best gile ek korang kat sana. Patut pun ajat berat ati nk balik cni. Kt CS pn best gak ajat..ngeeeee

    Afida Anuar

    October 14, 2008 at 4:05 pm

  4. cam best gile ek korang kat sana. Patut pun ajat berat ati nk balik cni. Kt CS pn best gak ajat..ngeeeee

    Afida Anuar

    October 14, 2008 at 4:05 pm

  5. hum .. rindu semuanya .. sayang semua nya ..😀 thanks puteri im dan puteri fida .. wait daa .. ill be there tomolo😀

    M@YaZ

    October 14, 2008 at 4:33 pm

  6. hum .. rindu semuanya .. sayang semua nya ..😀 thanks puteri im dan puteri fida .. wait daa .. ill be there tomolo😀

    M@YaZ

    October 14, 2008 at 4:33 pm

  7. jgn sedey2…… dok CS best juge.. err..ye ke??? hehehe

    @naBest

    October 15, 2008 at 1:41 am

  8. jgn sedey2…… dok CS best juge.. err..ye ke??? hehehe

    @naBest

    October 15, 2008 at 1:41 am

  9. babai aizat!! pnjg umor jmpe lagik.hehe..
    entah2 nnt next month aku pon ikot jejak langkah ko😀

    **mEaSa**

    October 15, 2008 at 1:57 am

  10. babai aizat!! pnjg umor jmpe lagik.hehe..
    entah2 nnt next month aku pon ikot jejak langkah ko😀

    **mEaSa**

    October 15, 2008 at 1:57 am

  11. babai ijat.. “jom makan.. kat kedai ujung ke Mashub? ke kat seberang? aku x kisah..” ayat biase nak p lunch kat Mas..heheh. bg hang teringat kat kiteorg..hehe

    shauqi

    October 15, 2008 at 2:34 am

  12. babai ijat.. “jom makan.. kat kedai ujung ke Mashub? ke kat seberang? aku x kisah..” ayat biase nak p lunch kat Mas..heheh. bg hang teringat kat kiteorg..hehe

    shauqi

    October 15, 2008 at 2:34 am

  13. ana: ngehehe .. serious cakap kat MAS ada keje. So tak busan. CS? Balik ganggang? Best, hem .. ada best ada tak..

    sarah: jangan nangis2 aku takde tau :p next month ikut jejak pun tak sampai jejak ko kat CS nih ..

    shauq: ceit, serius, mmg makanan kat MAS superb dari cyberjaya. Tetambah kat MHub. Mane leh blah. Makan cam kat hotel tapi harga rm3. kehahah

    M@YaZ

    October 15, 2008 at 3:27 am

  14. ana: ngehehe .. serious cakap kat MAS ada keje. So tak busan. CS? Balik ganggang? Best, hem .. ada best ada tak..

    sarah: jangan nangis2 aku takde tau :p next month ikut jejak pun tak sampai jejak ko kat CS nih ..

    shauq: ceit, serius, mmg makanan kat MAS superb dari cyberjaya. Tetambah kat MHub. Mane leh blah. Makan cam kat hotel tapi harga rm3. kehahah

    M@YaZ

    October 15, 2008 at 3:27 am

  15. pagi tadi baru komen nk ikot jejak langkah ko.nmpk gaya mmg btol pon.:D
    akan ku jejak smpi ke CS..hohoho

    **mEaSa**

    October 15, 2008 at 6:19 am

  16. pagi tadi baru komen nk ikot jejak langkah ko.nmpk gaya mmg btol pon.:D
    akan ku jejak smpi ke CS..hohoho

    **mEaSa**

    October 15, 2008 at 6:19 am

  17. huh? betul nak kena tendang macam kiteorang? Wah .. bestnye .. tapi still suka opisa sana. Walau pc tak padu, internet tak blok. Walau tempat kecik. tapi boleh buat bising. Walau team kecik, ukhuwwahnya lebih rapat.😀

    Selamat pulang juga ya. Kalau kompem nanti bgtau ek..

    M@YaZ

    October 15, 2008 at 8:23 am

  18. huh? betul nak kena tendang macam kiteorang? Wah .. bestnye .. tapi still suka opisa sana. Walau pc tak padu, internet tak blok. Walau tempat kecik. tapi boleh buat bising. Walau team kecik, ukhuwwahnya lebih rapat.😀

    Selamat pulang juga ya. Kalau kompem nanti bgtau ek..

    M@YaZ

    October 15, 2008 at 8:23 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: