Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Hari Ini

with 3 comments

salam semua,

bagi kawan2 satu kempeni ngan aku semua tengah sumpah seranah sebab kerja hari ni. Tapi apa nak buat kan. Haha, nasib korang la. Nasib baik aku kat client side .. so hari ni cuti.

Tapi aku pun datang opis hari ni. Sebab project beta due isnin. Setelah penat cari solution untuk masalah2 team aku hadapi, aku dapat balik dengan gembira pada pukul 8.40pm. Haha. tengok, aku dok opis lagi lama dari kawan2 se”kampeni”😛

Tapi tak habis lagi sebenarnya kerja2 tu. Aku tengah siapkan help file. So kalau user ada problem boleh click kat help file. Balik umah pun kena buat keja. Nih kalau dah kawen nanti kompem kena sound/marah/perli ngan bini (Pn. Farhana). Nasib baik dah tak join development team lepas ni. Testing ja. Aku minat testing lagi. Sebab cari kesalah development nye team. :p

Ok la, tadi sebelum balik aku sempat snap 2 gambar sekitar hangar. Ujan lebat kat luar pun tak perasan hari ni. Tau2 balik jumpa lori simen terbabas dan sangkut dalam selut, dahan/ranting pokok2 kat area Jalan Subang Airport bersepah2 atas jalan dan pokok2 kat tepi federal highway tumbang.. Sejuk gila bawa moto~ layan ja😛

apa pun aku dah selamat sampai…Alhamdulillah. Esok pagi rehat. Malam sambung buat kerja balik. YeY


sekian,
TeMMon~

Written by aizat84

October 11, 2008 at 12:54 pm

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bz nye die…………..

    @naBest

    October 13, 2008 at 6:18 am

  2. Bz nye die…………..

    @naBest

    October 13, 2008 at 6:18 am

  3. sangat busy😦

    M@YaZ

    October 22, 2008 at 8:31 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: