Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Working Boy and Me will be thrown out from MAS

with 10 comments

Salam,

Haha, at last, lama dah tunggu, di buang juga dari MAS kami berdua. WB kecewa gila sebab dia tak sempat nak visiblekan diri dia kat semua orang ttg kelebihan dia. Aku plak, suka ar, tapi awal skit plak dari apa yang aku plan. Kalau kena bulan depan mesti best.

Mane tak best nya, bulan depan aku kawen, dan boleh gi Cyberjaya ngan isteriku😀

Sorry WB, aku tak leh tolong kekecewaan ko. Apa yang penting ko kena tabahkan hati dan posistifkan diri. Semua orang suka ko buat keje. Percaya la. Boss pun cakap ko OK dari aku. Aku ni mmg sangat bad perfromance dari semua orang. Jgn risau.

tentatively 15 Oct ada di Century Sq. Harap semua CS leh terima aku ni ha. Tapi ada je yang tak suka aku balik. Tak kisah la. Wat eva pun aku gembira dengan berita di buang project ni.

Sekian,
-TeMMon~

Written by aizat84

October 9, 2008 at 2:11 am

10 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. hohohoh…saye suke encik aizat balik cyber.. Yey!!!!!!! Boleh g opis together gether….

    @naBest

    October 9, 2008 at 2:54 am

  2. hohohoh…saye suke encik aizat balik cyber.. Yey!!!!!!! Boleh g opis together gether….

    @naBest

    October 9, 2008 at 2:54 am

  3. selamat di buang ke cyber balik…~

    p/s : ana, dia memang senyum je dapat berita nih…no bantahan at ol..huhu~

    LeLs

    October 9, 2008 at 3:29 am

  4. selamat di buang ke cyber balik…~

    p/s : ana, dia memang senyum je dapat berita nih…no bantahan at ol..huhu~

    LeLs

    October 9, 2008 at 3:29 am

  5. welkam bek ajat…. akak suke je ajat balik..leh kaco ajat lagi..gagagagagga

    Afida Anuar

    October 9, 2008 at 5:19 am

  6. welkam bek ajat…. akak suke je ajat balik..leh kaco ajat lagi..gagagagagga

    Afida Anuar

    October 9, 2008 at 5:19 am

  7. welkam bek jugeee
    ^_____^

    natni

    October 9, 2008 at 12:50 pm

  8. welkam bek jugeee
    ^_____^

    natni

    October 9, 2008 at 12:50 pm

  9. Haha,

    macam tak best ja nak balik GDC .. tapi apa boleh buat .. mari kita masuk kelas2 yang ada .. sob sob sob

    ana: Haha, senang kita kawen nanti kan?? :p

    lels: jgn la bocor rahsia

    kak fida: mbeek~! i came mmmbeeek .. waiddda~

    yana: Hehe, mbeek juga ..

    ntah korang bleh terima ke tak .. tak tau la .. layan ja

    M@YaZ

    October 10, 2008 at 11:18 am

  10. Haha,

    macam tak best ja nak balik GDC .. tapi apa boleh buat .. mari kita masuk kelas2 yang ada .. sob sob sob

    ana: Haha, senang kita kawen nanti kan?? :p

    lels: jgn la bocor rahsia

    kak fida: mbeek~! i came mmmbeeek .. waiddda~

    yana: Hehe, mbeek juga ..

    ntah korang bleh terima ke tak .. tak tau la .. layan ja

    M@YaZ

    October 10, 2008 at 11:18 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: