Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Kad Raya dari Artis

with 12 comments

Salam semua,

Aku lama dah tak dapat kat raya, last kali dapat dari En. Hasif Hashim, skulah mate Syed Omar dulu. Kah kah kah.
Sebelum aku reveal sapa yang kasik kad raya tuh aku nak ucap selamat hari raya kepada semua rakan2 terutamanya yang di perantauan seperti:
  • Muhaiminin (minen)
  • Apiz (ayam)
  • Nurulazwa – raya ke-dua diperantauan nanti😉

Kawan semua dari

  • Tadika Islam Subang Jaya
  • Sek. Ren. Keb. Subang Jaya SS14
  • Sek. Keb. Taman Uda
  • Sek. Men. Dato’ Syed Omar
  • Matric & Main Campus Universiti Islam Antarabangsa
  • Multimedia Support (M) Sdn. Bhd.
  • Management Centre IIUM
  • Kuzie Catering Sdn. Bhd.
  • Mayaz Technologies Ent.
  • Satyam Computer Services Ltd.
  • Widad Netword Sdn Bhd.
  • Malaysia Airlines System Bhd.
  • dan semua yang mengenali aku yang lemah dah hena nih🙂
Semuga kita dirahmati di bulan Ramadhan Almubarak ini dan dikurniakan kemenangan tak terhingga di awal pagi Syawal.
Jangan lupa bayar zakat fitrah ya😉
p/s: Special thanks to Syafiq K dan Arif atas pertolongan anda menjadi saksi nikah aku jua.
Ok, sekarang anda boleh teka siapa yang beri aku kad raya.



Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

September 25, 2008 at 3:56 pm

Posted in Life, Selamat Hari Raya

12 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. xde pon nama ko tertulis kt kad tu…ni mesti amy hantar kad ni random jek..pastu ter’dapat’ kt ko…hehehe

    Hafizzul Kamarudin

    September 25, 2008 at 4:08 pm

  2. xde pon nama ko tertulis kt kad tu…ni mesti amy hantar kad ni random jek..pastu ter’dapat’ kt ko…hehehe

    Hafizzul Kamarudin

    September 25, 2008 at 4:08 pm

  3. pijo jeles la tu gamaknya…gagagaga

    samat ari raye jat…
    hati2 pulang ke kampung…

    Afida Anuar

    September 26, 2008 at 12:09 am

  4. pijo jeles la tu gamaknya…gagagaga

    samat ari raye jat…
    hati2 pulang ke kampung…

    Afida Anuar

    September 26, 2008 at 12:09 am

  5. betuul la kate2 pjo…rasenye amy tu tersalah anta kot.. ngeh ngeh ngeh….

    (kata2 berbaur cemburu)

    @naBest

    September 26, 2008 at 2:04 am

  6. betuul la kate2 pjo…rasenye amy tu tersalah anta kot.. ngeh ngeh ngeh….

    (kata2 berbaur cemburu)

    @naBest

    September 26, 2008 at 2:04 am

  7. Haha, terima kasih kerana mencemburi aku..😉

    Selamat hari raya semua~!

    kak fida: pesanan hati2 akan diberitahu pada pemandu bas😉

    M@YaZ

    September 26, 2008 at 6:12 am

  8. Haha, terima kasih kerana mencemburi aku..😉

    Selamat hari raya semua~!

    kak fida: pesanan hati2 akan diberitahu pada pemandu bas😉

    M@YaZ

    September 26, 2008 at 6:12 am

  9. lol..balik ngn bus ker..ok ok..ingtkn nk pesan kt driver BJR:)

    Afida Anuar

    September 26, 2008 at 8:01 am

  10. lol..balik ngn bus ker..ok ok..ingtkn nk pesan kt driver BJR:)

    Afida Anuar

    September 26, 2008 at 8:01 am

  11. gila lah…

    tak sangka amy mastura pun followers ko ek…

    Temmon FC kan??

    siap anto kad raya tuh…

    calomerabeta betul lah ko nih…

    huhu~

    p/s : cantek baju amy mastura…hmm..

    LeLs

    September 26, 2008 at 8:17 am

  12. gila lah…

    tak sangka amy mastura pun followers ko ek…

    Temmon FC kan??

    siap anto kad raya tuh…

    calomerabeta betul lah ko nih…

    huhu~

    p/s : cantek baju amy mastura…hmm..

    LeLs

    September 26, 2008 at 8:17 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: