Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Top 5 Creative Blogger? WTH?

with 14 comments

ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN

UCAPAN BERANGAN:

byk plak die letak game game kanak2 ribena…macam2 lah. Padahal aku senior die dlm dunia blogging ni, okk..What? Creative for game? Helo mana ada game dah ok~ Tu la, selalu masuk pakai restrict nye internet, semua tak nampak. Kah kah kah, apa pun tak tau punca la sebenarnya apa kreatifnya dalam blog ni. Takkan sebab junior dalam blog world ni kot kan. nyway Thanks to my fiancee sebab amik ati tunang dia untuk kreatif blog. Hak hak hak~ (walau dia penah ngelat nak post apa yang aku tag sebelum ni)”

‘It should been done according to the following rules:

1. The winner may put the logo on his/her blog.
2. Put the link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put the link to the blog.
5. Leave a massage, err, message for your nominees <– tamao buat yang ni

i) Wawa – Suka berpoem dalam bahsa ingeris~ maksud tersirat cukup banyak dalam blog beliau. Seorang yang kreatif dan kritis.

ii) Tuan Caracol – Seorang yang sangat kreatif dalam menintepritasi dunia beliau dengan menggunakan sains dan teknologi.

iii) Laila – Laila, ntah, aku rasa nak add dia la. Sebab template dia cute kot. Ko ciluk mane ek?

iv) Faheem – Sebab banner2 iklan semua beliau buat. Kreatif la kan. Hehe, tak yah bayar plak tu. :p

v) Ajiz – Kretif dalam menagkap gambar2. Sangat cantik.😀

Written by aizat84

September 22, 2008 at 2:02 am

Posted in Leisure, Tag

14 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. ijat..
    wawa kreatif?
    berpoem dlm bahasa ingeris?!
    errk!
    sgt la tak!
    huhuhuh..

    tue sume luahan perasaan jiwa raga wa yg gila..
    huhuhuhuh…

    tp walau camner pun, wa nak ucapkan terima kasih bebyk~
    sbb nominate wa tuk kreativ blogger!!!
    ^______^

    miszacasian

    September 22, 2008 at 8:56 am

  2. ijat..
    wawa kreatif?
    berpoem dlm bahasa ingeris?!
    errk!
    sgt la tak!
    huhuhuh..

    tue sume luahan perasaan jiwa raga wa yg gila..
    huhuhuhuh…

    tp walau camner pun, wa nak ucapkan terima kasih bebyk~
    sbb nominate wa tuk kreativ blogger!!!
    ^______^

    miszacasian

    September 22, 2008 at 8:56 am

  3. haha .. sama2 wawas ..😀

    ada award lagi .. mmg semua wawa dapat nye arr .. kah kah kah ..

    M@YaZ

    September 23, 2008 at 8:34 am

  4. haha .. sama2 wawas ..😀

    ada award lagi .. mmg semua wawa dapat nye arr .. kah kah kah ..

    M@YaZ

    September 23, 2008 at 8:34 am

  5. thanx jat for the award…!!!

    LeLs

    September 24, 2008 at 2:55 am

  6. thanx jat for the award…!!!

    LeLs

    September 24, 2008 at 2:55 am

  7. thanx..

    aziz

    September 24, 2008 at 3:12 am

  8. thanx..

    aziz

    September 24, 2008 at 3:12 am

  9. Hehe .. same2 ..

    aku dapat award ni 3 beb .. gila award dowh aku .. triple award.

    Kah Kah Kah

    M@YaZ

    September 24, 2008 at 3:18 am

  10. Hehe .. same2 ..

    aku dapat award ni 3 beb .. gila award dowh aku .. triple award.

    Kah Kah Kah

    M@YaZ

    September 24, 2008 at 3:18 am

  11. Wah … mekacih la sahabat🙂 Banner tuh simple jer … boleh lagi nak bagi mantap🙂 tp tkda masa … heheheh

    Anyway fren:

    CREATIVE BLOG AWARDED TO TEMMON

    … untuk daya usaha yg kreatif bagi menarik pelanggan😉

    and osso …

    ANUGERAH BAKAL USAHAWAN SYED MOKHTAR AL_BUKHARY

    …. keheheh

    humaimee

    September 24, 2008 at 4:06 am

  12. Wah … mekacih la sahabat🙂 Banner tuh simple jer … boleh lagi nak bagi mantap🙂 tp tkda masa … heheheh

    Anyway fren:

    CREATIVE BLOG AWARDED TO TEMMON

    … untuk daya usaha yg kreatif bagi menarik pelanggan😉

    and osso …

    ANUGERAH BAKAL USAHAWAN SYED MOKHTAR AL_BUKHARY

    …. keheheh

    humaimee

    September 24, 2008 at 4:06 am

  13. Terima kasih .. suka Anugerak Bakal Usahawan tu ..😀

    Tapi bile nak sama taraf dengan tokoh tersebut tak tau la ..😉

    M@YaZ

    September 25, 2008 at 1:41 am

  14. Terima kasih .. suka Anugerak Bakal Usahawan tu ..😀

    Tapi bile nak sama taraf dengan tokoh tersebut tak tau la ..😉

    M@YaZ

    September 25, 2008 at 1:41 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: