Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Hari Mamai Sedunia

with 30 comments

Salam semua,

Heh, hari ni datang lambat opis. Pukul brapa? 11 pagi baru sampai. Kenapa?

  • Semalam gi uia, sampai rumah dekat2 pukul 1. Tidur lebih kurang pukul 2.
  • Salahkan bateri handset. Alarm pukul 8.20 tak berbunyi disebabkan bateri telepon sudah habis kuasanya.
  • Bangun pukul 9.30 duduk lelame, dok teringat harini weekend. Maklum la semalam cuti kan. Haha
  • 9.40 baru sedar hari ni kerja, mandi siap2 dengan sangat kelam kabut~
  • Kul 10 pagi baru boleh bergerak dari rumah, tau tak aku ingat hari ni Hari Jumaat, siap mandi sunat Jumaat lagi. Kehahaha~ mengong.
  • Dah sampai kat opis aku tengok jam, [THU, 9-18], masyAllah, hari ni hari khamis la, aku pakai baju melayu dan selipar ja gi opis. Mamai sungguh aku, Pecut balik umah~
  • Iron baju kemeja. Argh~ Dah lambat, mesti training VB dah start, telepon still tak dapat nak open
  • kul 10.40 baru dapat keluar rumah. Pecut sampai kecut perut.
  • kul 11 baru sampai opis, buat muka kering je duduk lam training. Shet~
  • nasib baik kawan2 semua ok. Tak bising aku datang lambat~ \:D/

Regards
TeMMon~

Written by aizat84

September 18, 2008 at 5:10 am

Posted in Leisure, Life, Programmer

30 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. wohaaa..kemamaian mengatasi segala..hehe

    Qica a.k.a Noly

    September 18, 2008 at 6:07 am

  2. wohaaa..kemamaian mengatasi segala..hehe

    Qica a.k.a Noly

    September 18, 2008 at 6:07 am

  3. Aizat,hari ni hari khamis😛

    **mEaSa**

    September 18, 2008 at 6:20 am

  4. Aizat,hari ni hari khamis😛

    **mEaSa**

    September 18, 2008 at 6:20 am

  5. sy pn rasa cm arini ari jumaat…

    -hazlif-

    September 18, 2008 at 6:26 am

  6. sy pn rasa cm arini ari jumaat…

    -hazlif-

    September 18, 2008 at 6:26 am

  7. Noli: :p

    Sarah: Baik puan😉

    Filzah: aha, satu lagi penyebab rasa hari jumaat, umi aku nak datang kl malam ni lepas balik kerja. So menambahkan kemaimaian aku :p

    M@YaZ

    September 18, 2008 at 6:30 am

  8. Noli: :p

    Sarah: Baik puan😉

    Filzah: aha, satu lagi penyebab rasa hari jumaat, umi aku nak datang kl malam ni lepas balik kerja. So menambahkan kemaimaian aku :p

    M@YaZ

    September 18, 2008 at 6:30 am

  9. luqlaqnye jat arini..tau arr tak lame dah lagi nk jadi bapak orang;)

    Afida Anuar

    September 18, 2008 at 7:25 am

  10. luqlaqnye jat arini..tau arr tak lame dah lagi nk jadi bapak orang;)

    Afida Anuar

    September 18, 2008 at 7:25 am

  11. Bila jadi bapak orang ok skit .. ada orang tidur sebelah. Ni tidur sorang2 .. mane nak sedarnya

    M@YaZ

    September 18, 2008 at 8:13 am

  12. Bila jadi bapak orang ok skit .. ada orang tidur sebelah. Ni tidur sorang2 .. mane nak sedarnya

    M@YaZ

    September 18, 2008 at 8:13 am

  13. whuaaa..dah tak sabar2 nih!!

    Afida Anuar

    September 18, 2008 at 8:23 am

  14. whuaaa..dah tak sabar2 nih!!

    Afida Anuar

    September 18, 2008 at 8:23 am

  15. Ya .. tak sabar .. 2 bulan lagi .. huahahah \:D/

    M@YaZ

    September 18, 2008 at 8:39 am

  16. Ya .. tak sabar .. 2 bulan lagi .. huahahah \:D/

    M@YaZ

    September 18, 2008 at 8:39 am

  17. jat ko high ye..

    aziz

    September 18, 2008 at 1:57 pm

  18. jat ko high ye..

    aziz

    September 18, 2008 at 1:57 pm

  19. erk .. haha .. tak .. kenyataan jiz .. 2 bulan lagi .. haha

    M@YaZ

    September 18, 2008 at 2:00 pm

  20. erk .. haha .. tak .. kenyataan jiz .. 2 bulan lagi .. haha

    M@YaZ

    September 18, 2008 at 2:00 pm

  21. eh .. betul2 .. kalau ikut tajuk tu .. aku high .. hahaha :p terkena virus ko la nih jiz

    M@YaZ

    September 18, 2008 at 2:01 pm

  22. eh .. betul2 .. kalau ikut tajuk tu .. aku high .. hahaha :p terkena virus ko la nih jiz

    M@YaZ

    September 18, 2008 at 2:01 pm

  23. jat high?? Ngeriiiiiii…

    @naBest

    September 19, 2008 at 3:09 am

  24. jat high?? Ngeriiiiiii…

    @naBest

    September 19, 2008 at 3:09 am

  25. hahahaa..
    ijat ijat!!

    mmg patut la ijat kawen cpt²..
    klau tak mmg slalu high cam ajis jer..

    hahahahaha

    miszacasian

    September 19, 2008 at 3:21 am

  26. hahahaa..
    ijat ijat!!

    mmg patut la ijat kawen cpt²..
    klau tak mmg slalu high cam ajis jer..

    hahahahaha

    miszacasian

    September 19, 2008 at 3:21 am

  27. eleh ana..yeke ngeri?hikhik

    pestisid

    September 20, 2008 at 7:41 am

  28. eleh ana..yeke ngeri?hikhik

    pestisid

    September 20, 2008 at 7:41 am

  29. ana: eleh .. ngeri nak buat pe? Lari ke? kah kah kah

    wawa: erk .. haha .. tuh la .. kena kawen cepat2

    sangap: hehe .. ana besa la :p

    M@YaZ

    September 21, 2008 at 9:07 am

  30. ana: eleh .. ngeri nak buat pe? Lari ke? kah kah kah

    wawa: erk .. haha .. tuh la .. kena kawen cepat2

    sangap: hehe .. ana besa la :p

    M@YaZ

    September 21, 2008 at 9:07 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: