Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Mimpiku pagi tadi

with 4 comments

Salam,

Meh nak cerita skit pasal mimpi aku..

Jarang aku bermimpi politik Malaysia. Aku rasa semalam la paling menarik dan pertama seingat2 aku. Semalam? sebenarnya pagi tadi. Lepas subuh aku tidur. (Bangun gi kerja kul 8.30) Hoho. Dalam masa yang singkat sejam dua tu. Aku boleh mimpi lagi. Haha. Mimpi ape?

Aku dok semeja ngan Pak Lah n Anwar. Haha. Bincangkan masalah Malaysia. Tengah nak bawa Malaysia kuar dari kepompong British, nak bawa Malaysia jadi negara fully Islamic Country. Wow, nice hah. Aku pun brani tegur dua2 orang tu macam aku ni tok guru ja. Dua2 tunduk dan dengar cakap aku tak tahan tu. Haha. Lepas dari perbincangan tu, keluar je bilik, dapat lihat Malaysia dalam keadaan tak tenteram, tembak menembak sana sini, semua dilakukan oleh Rakyat Mesia sendiri. Dan kebanyakkannya kawan2 aku dari Sekolah Menengah jadi pelakon part ni. Haha.

Apapun semuanya mainan mimpi. Aku bangun tidur tadi awal (8.00 pagi), lepak depat tingkap. Malas nak mandi awal2. Tunggu sampai 8.30 pagi baru bergerak mandi dan gi kerja.😀

Regards,
Ijat The Bear~

Written by aizat84

September 8, 2008 at 7:11 am

Posted in Life

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mimpi??? Skang ni asik mimpi jer…. Ada petanda nk jadi YB nih. hehehe

    @naBest

    September 8, 2008 at 7:26 am

  2. Mimpi??? Skang ni asik mimpi jer…. Ada petanda nk jadi YB nih. hehehe

    @naBest

    September 8, 2008 at 7:26 am

  3. haha .. YB la sangat kan~

    M@YaZ

    September 8, 2008 at 7:30 am

  4. haha .. YB la sangat kan~

    M@YaZ

    September 8, 2008 at 7:30 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: