Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Busan

leave a comment »

Salam semua,

Apa korang tengah wat tu sampai sempat baca/singgah blog aku ni? Hehe😀 Terima kasih ya sudi menjengah ke sini.

Well, sebenarnya aku sungguh busan di opis hari ni. Apa aku buat? Men Game Online sambil baca apa yang patut. Baru ceburkan diri dalam bidang ni. Nuar la ni ajar. kuikuikui. Game Travian. Beginner tapi dah dapat ranking. Wow, mana tak dapat nye, hari ni aku main sepenuh masa. Tak caya? Hah tengok kat bawah ni. Siap screen capture lagi. Haha. Rank no 3 tuh~ untuk pemanjat mingguan. (click gambar untuk besarkan)


Game apa ni?? Aku selalu tengok banner2 kat torrentfive.com, pernah click tapi tak pernah main. disebabkan desakan nuar suruh join aku join la. Sampai aku tergila men benda ni. Tapi tak yah ngadap sepanjang masa. Dia ada masa2 kita perlu tengok. Tuh yang best tu. Aku lepak je la sambil tunggu masa untuk aku gerakkan aku nya jentera. Apapun aku baru start hari ni. Baru tengah bina sourcing.😀

Nanti aku apdet pasal game ni, busan ke tak.

Regards,
Ijat The Bear a.k.a TeMMon~

Written by aizat84

September 8, 2008 at 6:44 am

Posted in Leisure, Life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: