Life & Leisure

Steps of life to be remembered

6 Sept lepas sudah

with 6 comments

Salam semua,

Haha, yang ditunggu tak tiba2. PM kita sibuk tak mau kasik DSAI naik gulingkan dia. Banyak lagi dia nak pebetoi dalam kerajaan sedia ada. Good2. Teruskan usaha. Tapi jangan lupakan kami. Kami mau anda turunkan harga minyak. Sob3x. Aku nak isi penuh tank kereta pun tak brani skang ni. Takut jap lagi, malam nanti, esok, atau bila2 masa terdekat ni PM nak turunkan minyak. Mana tak nya dah hampir2 USD8 turun minyak.

Untuk DSAI, kalau nak buat kerajaan baru. Aku sangat mengharap anda menukar sistem2 British yang masih ada dalam Malaysia ni. Implement sepenuhnya kerajaan Islam seperti zaman khalifah arrasyidin dulu sedikit demi sedikit. System syura, mahkamah syariah dan yang berkaitan dengan Islam dinaikkan sepenuhnya secara berperingkat. Semoga berjaya~ (macam la dia baca blog aku..huhaha)

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

September 7, 2008 at 12:29 am

Posted in Life, Petrol, Politic

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. err..pe kate ko paste kn link blog ko nih kat comment space blog DSAI..kn kn..=p

    Qica a.k.a Noly

    September 7, 2008 at 1:14 am

  2. err..pe kate ko paste kn link blog ko nih kat comment space blog DSAI..kn kn..=p

    Qica a.k.a Noly

    September 7, 2008 at 1:14 am

  3. mcm mana nk buat kerajaan berlandaskan islam ni ijat..aku mcm xcaye je dia nk bt kerajaan islam..sekadar pandangan..

    saizulhafiz

    September 7, 2008 at 2:32 am

  4. mcm mana nk buat kerajaan berlandaskan islam ni ijat..aku mcm xcaye je dia nk bt kerajaan islam..sekadar pandangan..

    saizulhafiz

    September 7, 2008 at 2:32 am

  5. noli n apit .. ku bilang kalau. Aku pun tak harap dia dapat buat kerajaan. Aku suka dia duduk kerusi pembangkang macam sekarang. Pak Lah takut skit buat apa pun. HUahaha😀

    M@YaZ

    September 7, 2008 at 3:53 am

  6. noli n apit .. ku bilang kalau. Aku pun tak harap dia dapat buat kerajaan. Aku suka dia duduk kerusi pembangkang macam sekarang. Pak Lah takut skit buat apa pun. HUahaha😀

    M@YaZ

    September 7, 2008 at 3:53 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: