Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Anda dah chrome?

with 6 comments

Salam semua,

Browser baru dikuarkan oleh Google, Chrome nama diberi. Hehe. Aku tak suka. Merosakkan aku nya blog je. Dah la blog pun dari Google. Awat jadi lagu tu? Tgh screen capture aku. haha.
Kenapa aku tak suka??
1- Aku nye banner strech tak hingat dunia
2- Takde petunjuk browser ni tgh bekerja. Kecuali benda berpusing kat tepi title web page atas tu. Tak puas~!
3- Agak lambat berbanding dengan Opera aku.
Ape yang best??
1- Nice, tidy, simple.
2- Senang nak guna. Bg orang yang suka simple. Ni la browser anda.
Yang lain aku nak ulas tak reti. Sebab benda technical review ni bukan bidang aku. huuhu~
Baru jumpa cuil.com Search Engine baru. Sebutan dia Cool. Tapi tak bleh lawan Google. Walaupun dia cakap database dia lagi besar dari Google. Sebab ape aku cakap tak bleh lawan. Sebab bila aku search nama aku kat Google, banyak yang betul2 related dengan aku. Cuil.com takde plak. Ade satu je. Tu pun dalam tunang aku nye blog. Aku nye blog tak kuar langsung. Huhu~
Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

September 3, 2008 at 9:26 pm

Posted in Leisure, Life, Review, Tips

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. err..semoger berjaye la yer..

    Qica a.k.a Noly

    September 4, 2008 at 12:39 am

  2. err..semoger berjaye la yer..

    Qica a.k.a Noly

    September 4, 2008 at 12:39 am

  3. Hahaha..akak terai cuil pun, bile search akaknye blog pn langsung takde..huhuh..
    apa pun google best…

    Afida Anuar

    September 4, 2008 at 12:46 am

  4. Hahaha..akak terai cuil pun, bile search akaknye blog pn langsung takde..huhuh..
    apa pun google best…

    Afida Anuar

    September 4, 2008 at 12:46 am

  5. Berjaya ape noly da cup cake??

    Hehe. tuh la cuil cakap dia nya database lagi besar dari google. Mungkin terlampau besar kot. Semua tak related pun masuk. HUahha

    M@YaZ

    September 4, 2008 at 1:22 am

  6. Berjaya ape noly da cup cake??

    Hehe. tuh la cuil cakap dia nya database lagi besar dari google. Mungkin terlampau besar kot. Semua tak related pun masuk. HUahha

    M@YaZ

    September 4, 2008 at 1:22 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: