Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Kantoi

with 4 comments

Salam semua,

banyak2 gambar, lekat gak satu gambar yang dapat mengantoikan aku. Haha. Tak dan cover dah kena tangkap. Layan.


Gambar ni aku baru sampai (click gambar aku tuh). Baru salam ngan Faheem. Tak sangka ada gak kameraman mengkantoikan aku nye baju yang terbakar akibat iron aku yang sangat sengal. Tgk baju aku tu. Separa streka. Yang lain kedut. Nampak sangat. Hish. Tertekan. Tapi time ni semua ingat aku pengantin. Sori la Faheem. Ada songkok UIA je. Tuh yang jadi pengantin tuh.😀

Hehe. So sudah di revealkan. YeY~!

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

August 15, 2008 at 4:47 pm

Posted in Faheem, Kahwin, Life, Uia

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. aisey … tengok gaya salam pun macam orang pengantin😀 mana orang tak confuse😉

    humaimee

    August 18, 2008 at 6:11 am

  2. aisey … tengok gaya salam pun macam orang pengantin😀 mana orang tak confuse😉

    humaimee

    August 18, 2008 at 6:11 am

  3. Erk .. ye ke😀

    M@YaZ

    August 18, 2008 at 7:05 am

  4. Erk .. ye ke😀

    M@YaZ

    August 18, 2008 at 7:05 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: