Life & Leisure

Steps of life to be remembered

100 days to go

with 20 comments

Salam semua,

Tinggal lagi 100 hari untuk menamatkan zaman bujang aku sebelum memasuki alam pernikahan. Tak sangka aku akan akhiri riwayat zaman tersebut se-awal 24 tahun. Tak terlintas langsung awal macam ni dulu. Di sebabkan ada yang sanggup menjaga hati ini maka telah di awalkan pengakhiran ni. Macam tak percaya sekejap ja.

Persiapan? Hehe, banyak tak siap lagi. Baju akad tak tempah lagi, baju kahwin belah aku tak tempah lagi. Kad belum print lagi. Sempat ke tak? Ntah. Harap di permudahkan. Tengah tunggu wang masuk skit lagi. Then semua berjalan lancar skit. Harap2 minggu depan masuk.

Untuk kawan2 yang mengenali dari SKTU, SMKDSO, UIA, Menara Seven, Multimedia Support dan Kuzie Catering, harap dapat berikan alamat supaya senang nak bagi kad nanti. Tak dapat datang pun tak pe. Eh ada yang tanye bila kenduri? hehe. Ok la, malas nak simpan2 lagi dah tarikh keramat tu:

  • Akad dan kenduri kahwin di Gerik : 22 November 2008 (22/11/2008 @ Sabtu)
  • Kenduri Kahwin di Alor Star : 30 November 2008 (30/11/2008 @ Ahad)
Tarikh belah Alor Star tu kalau tak dapat datang jangan bagi alasan gaji tak masuk. Tak nak terima. Kalau jauh cakap je jauh. Hehe. Tarikh sengaja di pilih semuga kawan2 rasa bersalah tak pergi kenduri tu :p


Hum, doakan kami (Aizat & Farhana) semuga dipermudahkan segala perjalanan hidup kami dan hidup bersama sehingga ke akhir usia di dunia ni. Semuga diberkati hidup kami di dunia ini.

Sekian,
TeMMon~

Written by aizat84

August 14, 2008 at 8:16 am

Posted in AnaBest, Kahwin, Life, Tunang

20 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. 100 hari je lagi jat?? wahuaaa dah tak lamer dah tu..ngeee

    Afida Anuar

    August 14, 2008 at 12:12 pm

  2. 100 hari je lagi jat?? wahuaaa dah tak lamer dah tu..ngeee

    Afida Anuar

    August 14, 2008 at 12:12 pm

  3. hum. Risau dah sangat2 ni. Dup Dap..Dup Dap..Dup Dap~~

    M@YaZ

    August 14, 2008 at 5:46 pm

  4. hum. Risau dah sangat2 ni. Dup Dap..Dup Dap..Dup Dap~~

    M@YaZ

    August 14, 2008 at 5:46 pm

  5. hohohoho.. semoga semuanya lancar.. Wah!!

    @naBest

    August 15, 2008 at 12:48 am

  6. hohohoho.. semoga semuanya lancar.. Wah!!

    @naBest

    August 15, 2008 at 12:48 am

  7. 100 hari lagi?!
    gud luck ek ijat…
    semoga everything pun berjalan ngan lancar..

    ana, cpt pergi memanjakan diri..
    agi 100 hari nak nmpk chantek nie…
    cpt pegi spa, wat menicure pedicure,facial, suma la..
    pastu claim kt ijat =P

    wawa

    August 15, 2008 at 1:22 am

  8. insyaAllah…
    moga dipermudahkan semuanye…

    ๐Ÿ™‚

    shy_wani

    August 15, 2008 at 1:22 am

  9. 100 hari lagi?!
    gud luck ek ijat…
    semoga everything pun berjalan ngan lancar..

    ana, cpt pergi memanjakan diri..
    agi 100 hari nak nmpk chantek nie…
    cpt pegi spa, wat menicure pedicure,facial, suma la..
    pastu claim kt ijat =P

    wawa

    August 15, 2008 at 1:22 am

  10. insyaAllah…
    moga dipermudahkan semuanye…

    ๐Ÿ™‚

    shy_wani

    August 15, 2008 at 1:22 am

  11. wawa –> hahaha.. part claim tu yg mcm best tu… hohooh… amacam jat, ade bran? (~~,)V

    @naBest

    August 15, 2008 at 2:09 am

  12. wawa –> hahaha.. part claim tu yg mcm best tu… hohooh… amacam jat, ade bran? (~~,)V

    @naBest

    August 15, 2008 at 2:09 am

  13. Ana n wawa : tak yah la buang duit. Ana dah lawa dah tak makeup pun. Kang makeup jadi orang lain. Tak sanggup~ :p

    Shy & Wawa: Thanks Ya

    M@YaZ

    August 15, 2008 at 2:14 am

  14. Ana n wawa : tak yah la buang duit. Ana dah lawa dah tak makeup pun. Kang makeup jadi orang lain. Tak sanggup~ :p

    Shy & Wawa: Thanks Ya

    M@YaZ

    August 15, 2008 at 2:14 am

  15. ahaks..pujian tuk ana..sah mlm ni dier x leh tido..x pn tido smbl trsengih..hoho

    nhusna

    August 15, 2008 at 2:32 am

  16. ahaks..pujian tuk ana..sah mlm ni dier x leh tido..x pn tido smbl trsengih..hoho

    nhusna

    August 15, 2008 at 2:32 am

  17. uhuk..uhukk… tersedak i..

    eleh.. tu baeekkk punya ayat dari jat yg sengaja x membenarkan i menghabihkan duit die.. hukhukhuk

    @naBest

    August 15, 2008 at 4:01 am

  18. uhuk..uhukk… tersedak i..

    eleh.. tu baeekkk punya ayat dari jat yg sengaja x membenarkan i menghabihkan duit die.. hukhukhuk

    @naBest

    August 15, 2008 at 4:01 am

  19. Tau takpe. Keluar duit mmg senang. Nak kumpul amat perit. Nak jadi perempuan gak lah macam nih.

    M@YaZ

    August 15, 2008 at 6:28 am

  20. Tau takpe. Keluar duit mmg senang. Nak kumpul amat perit. Nak jadi perempuan gak lah macam nih.

    M@YaZ

    August 15, 2008 at 6:28 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: