Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Jadual aku hari ni [8/8/08]

with 8 comments

Salam Semua,

Apa aku buat rini? Nah hammik😀

  1. Pergi Pejabat Agama Daerah Petaling kat Shah Alam.
  2. Amik borang nikah
  3. Amik borang HIV
  4. Gi klinik kesihatan Shah Alam, Tapi tak dapat check HIV, kena buat appointment
  5. Gi Masjid Kg. Abu Bakar Baginda – Faheem Selamat akad dengan Wan Zuriati (aku yang gemuruh lebih kat belakang :p)
  6. Habis akad gi umah wan kejap – pengantin sibuk bergambar lagi😉
  7. Then gi putrajaya- gambar2 pengantin baru di snap oleh jurugambar pro Satyam Malaysia – aziz, fitri dengan bull
  8. Balik umah wan maghrib dah.
  9. Sambung bergambar lagi dalam bilik sebelum bersihkan muka.
  10. Sembahyang kat bilik pengantin (amik berkat :p)
  11. Baru makan lepas penat seharian
  12. Hantar pengantin lelaki balik bangi pastu balik – erk, Faheem, Dompet kamu ada kat saya la~
  13. Patah balik gi antar wallet, then balik umah
  14. Tunggu bg long balik sambil blogging skit ;P

Ahha, aktiviti aku hari ni. Banyak ke? Tak lah. Aku pernah hidup dengan penuh aktiviti. Lebih dari yang ni.😀 Enjoy nye hari ni. Rejoice~!

To Ummi: minta maaf, telefon bateri kong. Esok call balik na~ Hehe😀 Luv U~

Tadi Working Boy [WB] bgtau aku, dia bengang ngan boss dia. Tak bagi cuti. Padahal PM dah kasik green light. WB cakap asal kat dia susah nak cuti. Kat orang lain gi perhentian lagi boleh. WB bukan cuti sesaje. WB teman TeMMon seharian~ Sian dia sesorang.

Regards,
TeMMon~

Written by aizat84

August 8, 2008 at 4:55 pm

Posted in Faheem, Kahwin, Leisure, Life, WB

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hahaah .. aizat gemuruh lebih .. ini betul2 dah amik berkat nih😀 tq 4 coming aizat🙂

    humaimee

    August 8, 2008 at 10:22 pm

  2. Hahaah .. aizat gemuruh lebih .. ini betul2 dah amik berkat nih😀 tq 4 coming aizat🙂

    humaimee

    August 8, 2008 at 10:22 pm

  3. hehe😀

    Faheem .. Betulkah mahukan saya jadi pengapit anda .. Perbezaan size sangat ketara. Tak pasal2 nanti Faheem jadi kecik :p

    M@YaZ

    August 9, 2008 at 2:22 am

  4. hehe😀

    Faheem .. Betulkah mahukan saya jadi pengapit anda .. Perbezaan size sangat ketara. Tak pasal2 nanti Faheem jadi kecik :p

    M@YaZ

    August 9, 2008 at 2:22 am

  5. Hahaha…
    faheem jd kecik je?? maintain jek akak tengok..ekekekek

    Afida Anuar

    August 9, 2008 at 1:35 pm

  6. Hahaha…
    faheem jd kecik je?? maintain jek akak tengok..ekekekek

    Afida Anuar

    August 9, 2008 at 1:35 pm

  7. Kecik da😉

    M@YaZ

    August 10, 2008 at 3:58 am

  8. Kecik da😉

    M@YaZ

    August 10, 2008 at 3:58 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: