Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Errr………

with 14 comments


Hola!!! Inilah Aizat. Suke lah gambo ni…Sbb kt luar tu kabus yg tebal… So tak nampak ape2….Cuma nampak empunya badan je……. Macam drive in heaven je.. Wah!! Heaven la sangat kan………

Err..apa pendapat kalian mengenai makhluk ini?…..

Note: Jangan marah yeee….saje je suke suki nak updet….

Regards,
(~~,)V

Written by aizat84

July 29, 2008 at 2:44 am

Posted in AnaBest, Leisure, Life, Tunang

14 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pendapat saya mengenai makhluk ni..dia semakin berisi sekarang.
    Maklum lah..hepy nak kawin kut..ekekekekke

    Afida Anuar

    July 29, 2008 at 3:22 am

  2. Pendapat saya mengenai makhluk ni..dia semakin berisi sekarang.
    Maklum lah..hepy nak kawin kut..ekekekekke

    Afida Anuar

    July 29, 2008 at 3:22 am

  3. What???~!!!

    How come .. mmg sangat suke suki letak gambar tu .. (Tak bleh jadi nih kena pikir balik nak share blog ke tak)

    Kak Fida: Haha .. lepas ni lagi berisi la kak .. Nanti saya pos gambar zaman sekula sampai 1st year kat uni. haha. Mesti semua gelak nye ..😀

    M@YaZ

    July 29, 2008 at 3:44 am

  4. What???~!!!

    How come .. mmg sangat suke suki letak gambar tu .. (Tak bleh jadi nih kena pikir balik nak share blog ke tak)

    Kak Fida: Haha .. lepas ni lagi berisi la kak .. Nanti saya pos gambar zaman sekula sampai 1st year kat uni. haha. Mesti semua gelak nye ..😀

    M@YaZ

    July 29, 2008 at 3:44 am

  5. Ni bukan ape nih .. nak suruh orang puji kereta dia. Nyampah~!

    M@YaZ

    July 29, 2008 at 4:04 am

  6. Ni bukan ape nih .. nak suruh orang puji kereta dia. Nyampah~!

    M@YaZ

    July 29, 2008 at 4:04 am

  7. hahaha…jgn la marah encik aizat.. sharing is caring. nak bahgie kne bergurau senda.. haha

    kak fida –> kalo nk tau, zaman kecik die sangatttttttt comel… Comel ke?

    @naBest

    July 29, 2008 at 4:57 am

  8. hahaha…jgn la marah encik aizat.. sharing is caring. nak bahgie kne bergurau senda.. haha

    kak fida –> kalo nk tau, zaman kecik die sangatttttttt comel… Comel ke?

    @naBest

    July 29, 2008 at 4:57 am

  9. bagitau orang pastul tanye balik. Bek tak yah. ntah pape

    M@YaZ

    July 29, 2008 at 5:19 am

  10. bagitau orang pastul tanye balik. Bek tak yah. ntah pape

    M@YaZ

    July 29, 2008 at 5:19 am

  11. pow pow pow pow…..tompang lalu nak pow ….mihahah

    Aiai ^.^

    July 29, 2008 at 8:32 am

  12. pow pow pow pow…..tompang lalu nak pow ….mihahah

    Aiai ^.^

    July 29, 2008 at 8:32 am

  13. erk .. hehaha .. pow apa plak nih .. pau madura ka .. pi study pi .. :p

    M@YaZ

    July 29, 2008 at 8:48 am

  14. erk .. hehaha .. pow apa plak nih .. pau madura ka .. pi study pi .. :p

    M@YaZ

    July 29, 2008 at 8:48 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: