Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Jubah UIA sudah tukar kah??

with 6 comments


Salam semua,

Ahha, berita KOSMO harinih. Sape kah model itu. Haha. Padel~! Terbaik.

So apa perbezaan dia?? Check la. Paling ketara songkok melambangkan Islamic Universiti. Satu lagi selempang(hood – sangkut kat leher tu) yang mmg aku tak suka kalau uni ade buat tu. Selempang(aku tak tau nak panggil ape) tu mmg tak best la. Sebab kalau dah panas2, bersepah2 orang pakai. Nanti boleh tengok ada yang jatuh. Ade yang terjerut dan sangat tak lawa.

Apa yang smart pada jubah baru? Sulaman dia lawa. Tetambah kat lengan tu. Pergh. Cun meh~😀 Anyway as usual. Nak buat ape pun tak guna. Mesti diorang tak nak pakai yang lama dah.

Kesimpulan boleh buat. Aku tak suka robe/jubah baru tu. Haha. Sian ye kawan2 lelaki yang konvo tahun ni. Tak dapat songkok UIA. Haha😀

More news on: KOSMO

Regards,
TeMMon

Written by aizat84

July 25, 2008 at 8:16 am

Posted in Life, Uia

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. sian juge kawan2 pompuanku.. xdapat tudung free…hohoho (tp xcanteekk pon tudung tu)

    @naBest

    July 25, 2008 at 9:12 am

  2. sian juge kawan2 pompuanku.. xdapat tudung free…hohoho (tp xcanteekk pon tudung tu)

    @naBest

    July 25, 2008 at 9:12 am

  3. Serius tak lawa la jubah tu..songkok UIA tu dah takde..
    dah tak hensem dah kalau tak pakai songkok tu..
    Cam takde identiti kita dah…same je cam U lain..
    huhuhu

    Afida Anuar

    July 28, 2008 at 1:27 am

  4. Serius tak lawa la jubah tu..songkok UIA tu dah takde..
    dah tak hensem dah kalau tak pakai songkok tu..
    Cam takde identiti kita dah…same je cam U lain..
    huhuhu

    Afida Anuar

    July 28, 2008 at 1:27 am

  5. ana: Tuh la .. tudung tak kisah sangat. sapa la nak pakai tudung tu kat luar.

    Afida: Haha .. betul kak .. tak ensem .. sama ngan uni lain. Takbest. Dulu laki pakai baju melayu dalam pun smart. Sebab pakai songkok. Nampak kemas nye. Lepas ni serabut tgk la. Tambah2 selempang/skaf tu. Yang gantung kat button depan. Lepas ni kalau keluar je dari dewan. Mesti selebeh merata2 .. haha

    M@YaZ

    July 28, 2008 at 6:58 am

  6. ana: Tuh la .. tudung tak kisah sangat. sapa la nak pakai tudung tu kat luar.

    Afida: Haha .. betul kak .. tak ensem .. sama ngan uni lain. Takbest. Dulu laki pakai baju melayu dalam pun smart. Sebab pakai songkok. Nampak kemas nye. Lepas ni serabut tgk la. Tambah2 selempang/skaf tu. Yang gantung kat button depan. Lepas ni kalau keluar je dari dewan. Mesti selebeh merata2 .. haha

    M@YaZ

    July 28, 2008 at 6:58 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: