Life & Leisure

Steps of life to be remembered

No More Quote for Political News

with 2 comments

Hai all,

Hehe, after a while seems that i always quoted political news from other sites/blogs. Lepas ni mungkin tak wujud lagi quoting tu. Macam tak best plak rasanya. Aku dah buat satu column kat Right-Hand Side of my blogs yang akan list semua berita pasal Barisan Nasional, Parti Keadilan Rakyat dan Anwar Ibrahim. Click je kat 3 link atas berita2 tu. So feel free to look at the pane keh~! But still, kalau ada yang terpendam dalam hati ni, akan keluar gak dalam post2 terbaru.

Regards
TeMMoN

Written by aizat84

July 17, 2008 at 5:44 pm

Posted in Life, Politic

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Huhu, baca 2 baris pertama ingatkan ko dah give up pasal ni. Dah naik muak. Dah buhsan. Tamo lagi citer pasal politik..
    hihi..tp bila baca baris last tu..Alhamdulillah:)

    Afida Anuar

    July 18, 2008 at 1:57 am

  2. Huhu, baca 2 baris pertama ingatkan ko dah give up pasal ni. Dah naik muak. Dah buhsan. Tamo lagi citer pasal politik..
    hihi..tp bila baca baris last tu..Alhamdulillah:)

    Afida Anuar

    July 18, 2008 at 1:57 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: