Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Dua Bulan Sudah Berlalu

with 12 comments

Heh, masuk hari ni sebenarnya dah 2 bulan aku berstatus tunang. Dan tinggal lagi 4 bulan untuk merasa alam pertuangan nih. Kejap je kan?


Kepada umi and abah; tak lama lagi payah la skit, anak mu dah kawin, kena bahagi masa dekat isteri tercinta pulak, tapi takkan surut sedikit pun kasih sayang anakmu ini.

Kepada adik2 ku, jgn risau, still boleh pow abg kamu ni, tambah lagi lepas ni ada akak ipar. Apa lagi, peluang terbuka luas. Ngaji rajin2 ya, kalau tak dapat degree susah nak hidup zaman la nih.

Kepada mak dan abah kepada ana; terima kasih kerana merestui perhubungan kami ni. Maaflah kalau ada salah silap. Cek akan buktikan yang cek ni boleh jaga anak mak dan abah~!

Kepada kawan2, jika ada masa lapang boleh la emailkan atau sms kan alamat2 kamu semua untuk dijemput hadir. Kalau nak sms semua orang paham2 la. Dari universiti dulu sampai sekarang ni ramai yang bergelar sahabat dan kawan. So mesti tak larat nak cari.

Kepada tunangku, Farhana Mohd Fadzil, terima kasih kerana sudi menerima diriku yang tak seberapa baik nih. Dan akan ku baiki segala kelemahan yang ada untuk kebaikkan bersama. Hehe, thanks for be such lovely person for me. Jangan hilangkan/kurangkannya pulak lepas kawen nih😉

Written by aizat84

July 16, 2008 at 10:57 pm

Posted in AnaBest, Life, Tunang

12 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Terharu. (T____T)

    farhana

    July 17, 2008 at 1:44 am

  2. Terharu. (T____T)

    farhana

    July 17, 2008 at 1:44 am

  3. haru biru~

    M@YaZ

    July 17, 2008 at 2:06 am

  4. haru biru~

    M@YaZ

    July 17, 2008 at 2:06 am

  5. Temmon … nanti sy emailkan alamat2 yg dah terkumpul kat blog sy ek.🙂

    humaimee

    July 17, 2008 at 8:37 pm

  6. Temmon … nanti sy emailkan alamat2 yg dah terkumpul kat blog sy ek.🙂

    humaimee

    July 17, 2008 at 8:37 pm

  7. terima kasih~!

    M@YaZ

    July 18, 2008 at 1:43 am

  8. terima kasih~!

    M@YaZ

    July 18, 2008 at 1:43 am

  9. pow kaya pow kacang pow daging pow ayam…wah…hahah

    Aainaa =P

    July 19, 2008 at 3:31 am

  10. pow kaya pow kacang pow daging pow ayam…wah…hahah

    Aainaa =P

    July 19, 2008 at 3:31 am

  11. ok .. pow tu ja nah~!

    M@YaZ

    July 21, 2008 at 3:06 pm

  12. ok .. pow tu ja nah~!

    M@YaZ

    July 21, 2008 at 3:06 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: