Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Cupcake From Hani

with 14 comments

Thanks Hanisah for the cupcake. Ingat gak kite orang kat Subang ni ya😀

tgk muka aku, teruk ke?? semua cakap teruk, ye la demam sikit je. Jangan risau ye semua.😀

Teringat zaman2 kat Century Square dulu, tambah2 time budak DBA takde. Sarapan tak payah beli. Mesti ada orang jemput nye. Berkat sarapan free sekarang ramai dah nak fly (ye ke berkat makanan?? sebahagiannya la kan. Hehe.). Mane taknya time tu laki Q-Edge ade 3 orang. Ajiz ngan Pijo selalu datang lambat. Aku je la laki yang tinggal. Orang cakap best. Tapi aku busan sebab takde orang se-spisis ngan aku nih. Nak sembang bab2 laki pun tak bleh. nyway tak nak ngaruts banyak sangat lam entry nih.

Hani In the Middle

Thanks Hanisah~!

Written by aizat84

July 10, 2008 at 9:25 pm

Posted in Leisure, Life

14 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Eh satu lagi cupcakes tu nape berterabur sangat tulisan dia? whuaaaaaaaa ko dapat 2 ek cupcakes ajat?? x aci…huhu

    Itu la, kt cni mmg best.. Kebiasaannye ari jumaat. Musti nnti dpt announcement…kwn2 jom pakat pi pantry si dia ni wat ni..

    Kwan2 jom pakat gi pantry si dia ni bawak ni..

    Huhh..lagi2 la baru2 ni Mouli ngn DPN takde..wawa n fiza siap bwk pulut kuning n rendang ayam jamu satu team.. bestt woo.. hahaha kasi ajat jeles.

    Ajatttt bile nk balik CS…huhuh

    Afida Anuar

    July 10, 2008 at 11:30 pm

  2. Eh satu lagi cupcakes tu nape berterabur sangat tulisan dia? whuaaaaaaaa ko dapat 2 ek cupcakes ajat?? x aci…huhu

    Itu la, kt cni mmg best.. Kebiasaannye ari jumaat. Musti nnti dpt announcement…kwn2 jom pakat pi pantry si dia ni wat ni..

    Kwan2 jom pakat gi pantry si dia ni bawak ni..

    Huhh..lagi2 la baru2 ni Mouli ngn DPN takde..wawa n fiza siap bwk pulut kuning n rendang ayam jamu satu team.. bestt woo.. hahaha kasi ajat jeles.

    Ajatttt bile nk balik CS…huhuh

    Afida Anuar

    July 10, 2008 at 11:30 pm

  3. fida, yg lg satu tu bkn tulisan bterabur ~ mmg xde buh tulisan pun, haha. .

    akhirnya smpi gak cupcake2 tu kat sana setelah berbulan perancangan, huhu. . Jgn gado2 ek ~ nk mkn free lg meh dtg cni (duit minyak jat byk save kan sejak keje kat MAS =p)

    Kem slm @ laila & say “Hi!” to baanu (yg bgtau psl entry ni) ^_^

    p/s: *Sa-bo* je la ngan title entry tu ek jat ~ sesuki je! =p

    Hanisah

    July 11, 2008 at 1:34 am

  4. fida, yg lg satu tu bkn tulisan bterabur ~ mmg xde buh tulisan pun, haha. .

    akhirnya smpi gak cupcake2 tu kat sana setelah berbulan perancangan, huhu. . Jgn gado2 ek ~ nk mkn free lg meh dtg cni (duit minyak jat byk save kan sejak keje kat MAS =p)

    Kem slm @ laila & say “Hi!” to baanu (yg bgtau psl entry ni) ^_^

    p/s: *Sa-bo* je la ngan title entry tu ek jat ~ sesuki je! =p

    Hanisah

    July 11, 2008 at 1:34 am

  5. alamak kak fida, naper bgtau ijat kteorg buat pulut kuning ngan rendang ayam..
    nanti cian ijat terbayang²kan mknn tue..
    nanti mesti ijat kelaparan =P

    wawa

    July 11, 2008 at 1:45 am

  6. alamak kak fida, naper bgtau ijat kteorg buat pulut kuning ngan rendang ayam..
    nanti cian ijat terbayang²kan mknn tue..
    nanti mesti ijat kelaparan =P

    wawa

    July 11, 2008 at 1:45 am

  7. Nisah–> owhh ye ke? ingtkn tulisan terabur..hikhikhik

    Wawa–> hahha, saje nk kasi ajat terbayang-bayang.. bestt wooo ajat. best sangat.. mmg cun arr gabungan pulut kuning dan rendang ayam ari tu. Huhh terbayang2 lagi rasa dia sekarang ni..hahahah
    Jgn marah jat. akk guro jek:)

    Afida Anuar

    July 11, 2008 at 1:59 am

  8. Nisah–> owhh ye ke? ingtkn tulisan terabur..hikhikhik

    Wawa–> hahha, saje nk kasi ajat terbayang-bayang.. bestt wooo ajat. best sangat.. mmg cun arr gabungan pulut kuning dan rendang ayam ari tu. Huhh terbayang2 lagi rasa dia sekarang ni..hahahah
    Jgn marah jat. akk guro jek:)

    Afida Anuar

    July 11, 2008 at 1:59 am

  9. Kak fida: Waha sedapnya. But no hal, tak sampai tak pe pulut kuning tu (ngidam..glup~!)

    Hani: Eh .. hai hani~! Thanks ya jenguk2 kat sini. No hal la, bleh kan pakai nama tuh. Haha. lame tak usik, usik kat blog je mampu skang nih. (tak suruh saya say hai, blog wajib budak2 mas semua tgk tiap2 hari nih)

    Wawa: Amboi, sampai ati sekarang, tak nak cite pape pun ek skang. Sob2.

    M@YaZ

    July 11, 2008 at 2:01 am

  10. Kak fida: Waha sedapnya. But no hal, tak sampai tak pe pulut kuning tu (ngidam..glup~!)

    Hani: Eh .. hai hani~! Thanks ya jenguk2 kat sini. No hal la, bleh kan pakai nama tuh. Haha. lame tak usik, usik kat blog je mampu skang nih. (tak suruh saya say hai, blog wajib budak2 mas semua tgk tiap2 hari nih)

    Wawa: Amboi, sampai ati sekarang, tak nak cite pape pun ek skang. Sob2.

    M@YaZ

    July 11, 2008 at 2:01 am

  11. huhuhu..
    ijat, takder niat nk lupa kan korang..
    aritue pun pulut byk lebih..tapi rendang tak cukup..
    agipun kteorg bawa tue ari jumaat…
    ntah bila akan sampai kt korang pun kan..
    huhuhuu..

    tak per, nanti wa dh balik dari SG, wa blanjer ijat pulut kuning k =)

    miszacasian

    July 11, 2008 at 4:35 pm

  12. huhuhu..
    ijat, takder niat nk lupa kan korang..
    aritue pun pulut byk lebih..tapi rendang tak cukup..
    agipun kteorg bawa tue ari jumaat…
    ntah bila akan sampai kt korang pun kan..
    huhuhuu..

    tak per, nanti wa dh balik dari SG, wa blanjer ijat pulut kuning k =)

    miszacasian

    July 11, 2008 at 4:35 pm

  13. Biler nak gi SG ni? Sekali lagi dilupakan. Tak bgtau kabar berita langsung. Sedey nye~

    M@YaZ

    July 13, 2008 at 5:19 am

  14. Biler nak gi SG ni? Sekali lagi dilupakan. Tak bgtau kabar berita langsung. Sedey nye~

    M@YaZ

    July 13, 2008 at 5:19 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: