Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Ferrari untuk dijual

leave a comment »

First time aku tgk ferrari yang dihidupkan engine depan mata aku sendiri. Reverse dan ram plak depan mata aku sendiri. Mak ai bunyi dia, betulla orang puteh kata. Kalau ada perempuan seksi lalau pun, orang laki akan tengok kete ferrari daripada perempuan seksi tu. hehe. (gatal plak)

Cerita nya bermula bila aku gi basuh kete aku kat meguiar’s show car detailing centre kat PJ. Basuh kete RM15 hinggit hoo. Mane tak Rm15 nya, semua ferrari, merc, lamborghini, bmw and etc. Kete2 besar yang ade time tu, Ferrari Modena 360 nih untuk dijual- rm780K, BMW M5 original yang tuan dia baru berumur 26thn, BMW X5 4X4, Lamborghini, Jaguar, dan keta2 dari swift club dan ford focus club. Makna kata Hamster aku (vivi) yang paling kecik kat situ. haha

Layan ja gambar2 ni😀



Lamborghini

Written by aizat84

July 8, 2008 at 12:32 am

Posted in Cars, Leisure, Life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: