Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Rehatkan Minda

with 16 comments

Heh, Salam semua,

Semalam dapat seronok skit. Mane tak nye, kuar ngan teman lame, Muhaiminin (tgk tu opismate aku semua gelak??). Lama gak la tak jumpa dan borak face-2-face. Stakat dalam YM tu, tegur kejap pastu hilang. Haha. Mana destinasi kami outing? Sunway Pyramids la. Dekat untuk kami berdua. But for him kena suffer jem dulu kot. Haha.

Maghrib kat sana, then tuju ke destinasi jalan2 cari makan kami. The Hartz Chicken Buffet. haha. Adegan lantak melantak di jalankan. Dekat 6 pinggan makanan aku makan. Time tu nafsu makan naik sungguh. Tak dapat dibendung lagi.

Then kiteorang gamble nak tgk wayang. Cerita baru kat wayang skang ni Hancock la. Hehe. Tgk kat Flat Screen TGV tu tulis semua FULL dari kul 9malam sampai kul 11malam. So kami decide nak tanya dulu, then duduk saperate seat. Yey, seat ada, tapi sangat tepi. Haha.

Synopsis cite Hancock: Bagi aku cerita tu sangat mengarut tapi njoying moments la tgk. Bleh gelak kuat2. Ye la cite mmg tak logik satu. Jalan cerita dia pendek nye. Macam takde benda pun nak disimpulkan. Cuma dia nak sampaikan, kita hidup di dunia ni boleh berubah dengan disiplin yang kuat. Satu lagi cinta, boleh dipisahkan untuk lebih bahagia. Cewah. Betul ke hah? hahaha .. k lah.
My Rating for this movie: 8.5/10

That’s all for the moments.

p/s: someone ask me to write by myself. Not copy paste. I will, tapi kalau ilmu untuk dikongsi. Akan dikongsikan jua.

adios~!

Written by aizat84

July 4, 2008 at 7:19 am

Posted in Leisure, Life, Movie

16 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. ko dating ngan minin ana xjeles ke jat? hahaha..

    aziz

    July 6, 2008 at 6:29 am

  2. ko dating ngan minin ana xjeles ke jat? hahaha..

    aziz

    July 6, 2008 at 6:29 am

  3. hehe .. lepas kawen aku tak leh dating ngan orang le dah😉

    M@YaZ

    July 7, 2008 at 2:05 am

  4. hehe .. lepas kawen aku tak leh dating ngan orang le dah😉

    M@YaZ

    July 7, 2008 at 2:05 am

  5. Haha, lawak la soklan ko tu ajis.

    Hari sabtu, akak pi tngok wayang kt OU. Run Fatboy Run. Citer UK. Tapi tuk motivasi memang bagus. citer ni kisah seorang mamat yang berusaha untuk merubah dirinya.

    Mayb dari segi teknologi tidak semantap Hellboy atau pun hancock, tapi untuk diambil tauladan memang bagus.. bagi akak la:D

    Afida Anuar

    July 7, 2008 at 2:47 am

  6. Haha, lawak la soklan ko tu ajis.

    Hari sabtu, akak pi tngok wayang kt OU. Run Fatboy Run. Citer UK. Tapi tuk motivasi memang bagus. citer ni kisah seorang mamat yang berusaha untuk merubah dirinya.

    Mayb dari segi teknologi tidak semantap Hellboy atau pun hancock, tapi untuk diambil tauladan memang bagus.. bagi akak la:D

    Afida Anuar

    July 7, 2008 at 2:47 am

  7. kak fida .. cite tuh orang dah share lame dah kat Century Square dulu. Tak perasaan ek. Tak pe2. Jangan nyesal

    M@YaZ

    July 7, 2008 at 3:53 am

  8. kak fida .. cite tuh orang dah share lame dah kat Century Square dulu. Tak perasaan ek. Tak pe2. Jangan nyesal

    M@YaZ

    July 7, 2008 at 3:53 am

  9. ajis –> uhuk uhuk uhuk.. jeles?? xde maknanya. hahahaha

    farhana

    July 7, 2008 at 4:08 am

  10. ajis –> uhuk uhuk uhuk.. jeles?? xde maknanya. hahahaha

    farhana

    July 7, 2008 at 4:08 am

  11. 😉

    M@YaZ

    July 7, 2008 at 4:15 am

  12. 😉

    M@YaZ

    July 7, 2008 at 4:15 am

  13. Owh ye ke Ajat.. Alamak..rugi duit wayang. Tapi tak kisah la.janji leh lepak ngan kengkawan yang lame dah tak jumpa:D

    Afida Anuar

    July 7, 2008 at 6:52 am

  14. Owh ye ke Ajat.. Alamak..rugi duit wayang. Tapi tak kisah la.janji leh lepak ngan kengkawan yang lame dah tak jumpa:D

    Afida Anuar

    July 7, 2008 at 6:52 am

  15. hehe .. betul2 .. jumpa kawan2 kalau buat ape2 pun sanggup janji tak langgar syariat la kan .. hehe😀

    M@YaZ

    July 7, 2008 at 9:28 am

  16. hehe .. betul2 .. jumpa kawan2 kalau buat ape2 pun sanggup janji tak langgar syariat la kan .. hehe😀

    M@YaZ

    July 7, 2008 at 9:28 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: