Life & Leisure

Steps of life to be remembered

Final Piala FA

leave a comment »

21 June, malam lepas carnival proton i-care, aku, mael ngan angkatan sekutu dia gi tengok Final Piala FA, Selangor vs. Kedah. Tak adil kan, final buat kat shah alam, mmg menang sorak kat selangor la.

Stadium tak penuh, ada dalam 19,000 pennyokong ja. Ni kalau buat kat kedah kalu, kompem penuh stadium ni. haha.


Se-coet video~!

Tapi tak sempat dengar selangor sorak, minit pertama Kedah dah score 1-0, ahha, sangat menarik. Overall, kedah main ok kecuali lepas Sabri Abu kena keluar padang. minit ke 70 lebih. Tak hingat. Nampak tak selamat gila goal kedah. Time tu 3-2. Phew, try akhir yang akunya jantung nak luruh. Nasib baik Helmi leh tangkap ngan cemerlang. phew.

Kesimpulan game:
Goal Kedah dijaring oleh; Mohd Fadly Baharom(m-1), Mohd Khyril Muhymeen(m-32), Mohd Syafiq Jamal(m-50)
Goal Selangor Dijaring oleh; Mohd Amirulhadi (m-13), Frank Seator (penalti,m-71)


Written by aizat84

June 22, 2008 at 3:37 pm

Posted in Bola Sepak, Leisure, Life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: